Malatya'ya İki Ayda 4.5 Milyarlık Hibe...

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Doğanyol İlçesi'ni ziyaret ederek muhtarlarla bir araya geldi. Depremden etkilenen Doğanyol'un hızlı bir şekilde yeniden inşa edildiğini vurgulayan Başkan Er, vatandaşların istek ve taleplerinin en kısa sürede çözüme kavuşacağını belirtti.

TAKİP ET

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, ilçe ziyaretleri kapsamında Doğanyol İlçesi'ni ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulundu. Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay'ı makamında ziyaret ederek programına başlayan Başkan Er, ardından muhtarlarla bir araya geldi ve mahalle bazlı sorunları dinledi.

Doğanyol'un, 2020 yılında Elazığ-Sivrice depreminden büyük zarar gördüğünü hatırlatan Başkan Er, “Devletimiz, Doğanyol'daki çalışmaları hızla tamamladı. Bugün Doğanyol'u her zaman örnek gösteriyoruz” dedi. Başkan Er, ilçedeki çalışmaların önemine değinerek Malatya'nın da aynı kararlılıkla ayağa kalkacağını vurguladı.

Ziyaret sırasında kırsal kesimdeki sorunların farkında olduklarını belirten Başkan Er, altyapı ve üstyapı konularında gerekli planlamaların yapıldığını ifade etti. “Hemşerilerimin sabrı ve ekibimizin gayreti ile tüm sorunların üstesinden geleceğiz” diyen Er, vatandaşların taleplerinin hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağını söyledi.

Başkan Er, muhtarlarla yaptığı istişarenin ardından AK Parti İlçe Başkanı Suat Öz ve MHP İlçe Başkanı Mehmet Kurt'u ziyaret ederek görüşmeler gerçekleştirdi. Ziyaretlerde, ilçenin mevcut durumu ve yapılacak çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Bakmadan Geçme