Malatya'ya bir çivi çakamayanlar imaj peşinde

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 6 Şubat depremlerinin ardından şehir merkezinde gerçekleştirilen yıkımlar sırasında oluşan tozu eleştirerek, 'Şehrin ana caddesi İnönü caddesinde halkımızla birlikte tozu teneffüs ediyoruz. Hiçbir şey yok diyip 8 aydır bir çivi çıkmayanlar imaj yaratıp, şu toza su dökmeyi bile beceremiyorsa, bu şehirde artık bu işi yapabilecek nitelikli insanlara ihtiyacımızın olduğunun göstergesidir' diye konuştu. 

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, X sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Malatya'da şehir merkezinde gerçekleştirilen yıkımlar sırasında oluşan toza sitem ederek, oluşan toz sonuçunda insanların kanser olacağını ifade etti.

(MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, yaptığı videolu paylaşımda, "Şehrin ana caddesi İnönü caddesinde halkımızla birlikte tozu teneffüs ediyoruz. Şehrin düzelmesi aşamasında bir sürü insanın kanser olacağını ifade edebiliriz. Şehir düzeldi. Hiçbir şey yok diyip 8 aydır bir çivi çıkmayanlar imaj yaratıp, şu toza su dökmeyi bile beceremiyorsa, bu şehirde artık bu işi yapabilecek nitelikli insanlara ihtiyacımızın olduğunun göstergesidir. Özellikle yetkililere sesleniyoruz: Bu halkı tozda perişan etmelerini arzu etmiyoruz. İnsanlara bu reva değildir. Şehirde herkes işini gücünü yapsın" diye konuştu.

Sadıkoğlu, yetkilileri akşam saatinde şehir merkezinde gezmeye davet ederek, "Saat 18:00, İnönü Caddesi. Ortalık toz duman, göz gözü görmüyor… Asbest tozu hepimizi kanser yapacak. İnsan sağlığı bu kadar ucuz olmamalı! İlk günden bu yana defalarca söylememize rağmen yıkımlarda yeteri kadar tazyikli su kullanılmıyor. Bu şehirde deprem olmamış gibi anlatıp her şey düzeldi algısı yaratanlar, sırça köşklerinden çıkıp vatandaşa kulak verirlerse gerçekle yüzleşecekler. Şehri yönetmek için halktan aldıkları yetkiyi hizmet için değil de zenginleşmek için kullanan yerel yöneticileri akşam saatlerinde şehir merkezini gezmeye davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 6
Abdullah Yiğit 16 Ekim 2023 08:04

Gönderimide yayınlamayanlara yazıklar olsun.

Abdullah Yiğit 16 Ekim 2023 08:02

Ağzınıza sağlık,lütfen konuşun yazın,düşünce ve duygularınızı belirtin.Sayın başkan Malatyaya fore kazık çakacakmış neyle çakacakmış.Yıkımlarda su zengini olan malatyaya su tutamayan veya tutturamayan bu başkandan bir beklentim olamaz.Asfalt yollara beton mikserleri tarafından dökülen çimentoların dökülmesini ve sökülmesini beceremeyen belediye başkanlarından hizmet beklemek yanlış olur.

Mustafa 16 Ekim 2023 00:12

Malatyanın halini en iyi Sadıkoğlu başkan görmüş diğer siyasetçilerin aklına gelmiyormu?Helal olsun Sadıkoğlu başkan tebrik ederim

MLT 16 Ekim 2023 00:06

Temizlik işleri görevini rahatça yapabilmeleri için başkanlarının sulama araçlarına yatırım yapmaları gerekiyor.Oturdukları koltkuklardan halkın nasıl tozu yuttuklarını görüp gereğini yapmaktan aciz kalmışlardır

Keklik 15 Ekim 2023 19:28

Başkan doğru söylüyor vekillerimiz yin kayıp ne zaman varlardıki bazı şeyleri yazacam burda olmaz

Adem 15 Ekim 2023 15:25

Başkan sen başkanı olduğun kurumunu adil ve şeffaf çalıştırabiliyorsan ne mutlu.senin de imaj peşinde olmadığından kim emin.

Bakmadan Geçme