Malatya özlenen haline kavuşacak

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, AFAD Malatya İl Müdürü Mustafa Türker ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Katip Çiçek bir araya gelerek deprem sonrası süreç hakkında istişarede bulundular. Toplantı sonrası açıklama yapan Tüfenkçi, 'En kısa sürede konutlarımız tamamlanacak, şehrimiz özlenen haline kavuşacak' dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, AFAD İl binasında, AFAD İl Müdürü Mustafa Türker, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Katip Çiçek ve TOKİ Malatya İl Sorumlusu ile gerçekleştirdiği toplantı da deprem sonrası başlatılan ve yapılacak çalışma ve yürütülecek projeler hakkında istişarelerde bulundu.

Toplantı ile ilgili olarak sosyal medyq ahesabından bir açıklama yapan AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, “AFAD İl Müdürümüzü ziyaret ederek, TOKİ İl Sorumlumuz ve Çevre Şehircilik İl Müdürümüzün de katılımı ile deprem sonrası gelinen son durum ve çözüm önerilerini konuştuk. İnşallah en kısa sürede konutlarımız tamamlanacak, şehrimiz özlenen haline kavuşacak.” dedi.

Yorumlar 5
Rco 11 Haziran 2023 14:54

Sizinle olmaz

Ahmet 11 Haziran 2023 00:59

Tecrübesiz inşaat mühendislerini getirip 48 dairelik sitelere Ağır ve orta hasar verilmeseydi daha hızlı düzelirdi. Statik proje ye bakmadan taşıyıcı özelliği var mi yok mu bilmeden kolonla duvarı ayırt edemeyen mühendisler verdi kararı şimdi onların rezilliğini çekiyoruz hepsi çekti gitti memleketine. Çevre ve şehircilik çok güzel süreci yönetti de şehri düzeltmeniz kaldı. Rantı bırakırsanız aslında düzelir. Güçlendirme firmasına ortak olan çalışanlarınız var bari bu gün ticari yaklaşmayın

Cem 10 Haziran 2023 23:29

Bu çalışma ile çok kaldırırsınız. Katip Çiçek 3 ay boyunca ca yanınıza geldik 5 dakika yanınıza aldınız onda da bağırıp çağırdınız. Neden orta hasar verdiniz binamıza dedik sadece. Bakanlık bizde git mahkemeye verin dediniz. Daha orta hasarlılar la ilgili genelge bitmemiş.

Bilen bilir 10 Haziran 2023 17:46

Sayın Tüfenkci sen ve bu Afad müdürü ile mi sadece buna güleriz

hasan 10 Haziran 2023 17:29

4 ay geçmişi halen hangi bina kalacak hangisi yıkılacak daha belli değil. 2 ay önce AFAD müdürlüğünde köy evleri için form doldurduk dediler muhtarlıkta askıya çıkacak halen bir şey yok. Orta hasarlı binalar ne olacak halen bilgi yok. Ancak çıkıp yuvarlak laflar konuşuyorlar. Tabi biz bunları hak ediyoruz. sizin suçunuz yok.

Bakmadan Geçme