Malatya'nın da bakanı varmış

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Malatya'da 'Afet Bölgesi Eğitim Destek Programı İşbirliği Protokolü'nü imzaladı. Protokol töreninde konuşan Bakan Tekin, ' Biliyorsunuz ben fahri Malatyalıyım. Eşim Darendeli ve Darende'ye her yaz geliriz' dedi.

Asrın felakti olarak bilinen depremlerde büyük yıkımların yaşandığı Malatya'da Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Afet Bölgesi Eğitim Destek Programı İşbirliği Protokolü"nü imzaladı. Protokol töreninde açıklamalarda bulunan Bakan Tekin, ' Biliyorsunuz ben fahri Malatyalıyım. Eşim Darendeli ve Darende'ye her yaz geliriz' diyerek Malatyalı olduğunu açıkladı.

Darende'ye her yaz geliriz

Konuşma sırasında Malatyalılara hemşerim diyerek seslenen Bakan Tekin, " Hemşerim diyorum özellikle. Bir kez daha Malatya'da olmaktan mutluyuz. Bu iş daha önce başlamıştı ama resmi başlangıcını Malatya'da yaptık. Biliyorsunuz ben fahri Malatyalıyım. Eşim Malatyalı daha doğrusu. Tam Malatyalı olmuş oluyoruz aslında. yirmi gün içinde ikinci kez Malatya'ya geldim. Eşim Darendeli ve Darende'ye her yaz geliriz. İnşallah burada güzel şeyler yaparız. Hep beraber Malatya'ya sahip çıkmak için çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme