Malatya Milli Görüşü hak ediyor

Saadet Partisi Battalgazi Belediye Başkanlığı için Osman Çetin, Yavuz Yücegönül ve Çetin Balalan aday adaylığını açıkladılar. Çetin, Yücegönül ve Balalan, uzun yıllar Milli Görüş Belediyeciliğine hasret kalan Malatya'ya hak ettiği hizmetleri sunmak için Battalgazi Belediye başkanlığına aday adayı olduklarını dile getirdiler. 

TAKİP ET

Saadet Partisi Battalgazi ilçe başkanlığından yapılan açıklamada; Saadet Partisinde 2024 mahalli seçim hazırlıkları devam ettiği vurgulanarak, “Battalgazi Belediye Başkanlığına Osman Çetin, Yavuz Yücegönül ve Çetin Balalan talip oldular. Çetin, Yücegönül ve Balalan, uzun yıllar Milli Görüş Belediyeciliğine hasret kalan Malatya'ya hak ettiği hizmetleri sunmak için Battalgazi Belediye başkanlığına aday adayı olduklarını dile getirdiler. Dökülen asfaltlara, peyzaj alanlarına isim yazarak halka hizmet edilemediğini bu uzun süreç içerisinde görmüş olduk. Ancak “Halka hizmet Hakka hizmettir” bilinciyle hizmet edilebilir. Asrın felaketi olarak değerlendirilen Depremleri yaşamamıza rağmen “bak bunu ben yaptım” diye isimlerini yazmaya devam eden zihniyetin Malatya'mıza hiçbir katkı sağlayamayacağı aşikârdır.

Milli Görüş'ün adil ve ilkeli belediyecilik anlayışı
1. İşi ehline vereceğiz. 2. Bize emanet edilen paraya ve belediye mülküne, yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacağız. 3. Hizmette partizanlık yapmayacağız. 4. Kapımızı herkese açık tutacağız. 5. Her konuda adaleti gözeteceğiz. 6. İsraf etmeyeceğiz. 7. Yemeyeceğiz ve yedirmeyeceğiz. 8. Hizmetlerde her işi kaliteli, hızlı, doğru ve estetik biçimde yapacağız. 9. Çalışmalarımızda önce ahlak ve maneviyat prensibini esas alacağız. 10. Herkesin derdi ile dertlenerek halkımızla bütünleşeceğiz. 11. Altyapı çalışmalarını tam bir koordinasyon içerisinde yaparak yapboz anlayışını ortadan kaldıracağız. SAADET PARTİSİ 41 12. Şehirlerimizin güzelliklerini, değerlerini koruyup, değerini ve yaşanabilirlik seviyesini artıracağız. 13. Mesai mefhumu gütmeden gece-gündüz çalışarak devlet-millet kaynaşmasını öne alacağız. 14. İmar uygulamalarında hiçbir kimseye haksız rant sağlamayacağız. 15. Her hizmette halkın kültür değerlerini göz önüne alarak yerel kültürel değerleri koruyup, zenginleştireceğiz. 16. İlgiye ve desteğe muhtaç, engelliler, yaşlılar, muhtaçları koruyup, onların hayatlarını en iyi biçimde sürdürmeleri için projeler üreteceğiz. 17. Yöresel işsizliği önlemek ve istihdamı artırmak üzere şehirlerin atıl durumdaki imkân ve kaynaklarını harekete geçireceğiz. Bizler Battalgazi'mizin hak ettiği hizmetleri sunmak için buradayız ve halkımızın teveccühüne talibiz” ifadeleri kullanıldı.

Bakmadan Geçme