Malatya'daki Binalar Risk Altında!

DAİMFED Malatya Şube Başkanı Kadircan Esen, 6 Şubat depremi sonrası yapılan analizlerde hastane ve okul gibi kritik yapıların dışında kalan birçok binanın yıkılma riski taşıdığını ifade etti. 

Yorumlar 3
Hakan Arıca 21 Ağustos 2024 12:57

Vatandaş a cevap! Sn.vatandaş ben depremden 8 ay sonra Manisa'ya tayin geldim. 8 ay öncede malatyadaydım depremden öncede deprem oldu oturduğum ev ağır hasarlı dan hafif hasarlı ya sonrada hasarsiza çevrildi. Kiram deprem den önce ortalama 3000 TL idi depremden 3 ay sonra 0 artışla 6000 e çıkarıldı aradan bir üç ay daha geçti apt.a yeni kiracılar geldi Maraş dan benim evsahibi bunlara 10000 den kiraya vermiş banada daha yeni senesi 3 ay dolmuş ve yüzde yüz zam yaptığı evi 10 bine çıkaracağını söyledi. Beğenmezsen çık felan edince bende lanet olsun deyip çıktım geldim buraya tamam yöneticiler haksız peki bize ne oluyor? Marketlerde haftada ayda bir değiştirilen etiketler neden her gün değişmeye başladı? Bugün aldığım çay kaşığını neden yarın aynı fiyata alamıyorum?

Vatandaş 21 Ağustos 2024 05:36

Faiz sebep enflasyon sonuç tezinin yanlış olduğunu öğrenmiş olduk velakin bize ödettiği bedel hayat pahalılığı enflasyon tuik yakından takip edilmeli vatandaşın cebinden çalmamalı velakin vatandaş tuik ten memnunki oyunu onu atayanlara veriyor bu sonucu meydana getirenleri sorumlu tutmuyor dürümcüyü işvereni ev sahibini benzin istasyonu sahibini sorumlu tutuyor hedefe koyacağınız bu insanlar değil kötü yönetim olmalı.

Hakan ARICA 20 Ağustos 2024 12:45

bu yüzdenmi kiralar fahiş YETER ama her ilanda memur tercihi diyorlar peki nasıl memur kardeşim hangi memur ona bakarsan Cumhurbaşkanı da bir memur Bakanlarda M.vekilleride nasıl bir memur arıyorsun bugün en düşük memur maaşı 39 bin adam 25000 kira ödesin önümüz kış d.gaz su elektrik apartman giderleri aidat felan derken alsana 30 bin peki kalan 9 bin ile napacak bu adam bugün dışarda yemek yiyeyim desen en ucuzu 220 tl porsiyon hadi boktan bi dürüm yiyeyim desen çoluk çocuk ortalama 4 kişi 400 çocuğa hanıma ayakkabı memur dibi delik kunduraya devam hadi bunun yiyeceğini napcaz çok değil 3 sene evvel 1000 tl ye aylık alışveriş yapılıyordu deterjanda dahil eee şimdi napcaz velhasılı kelam deprem öncesine dönün kardeşim insan olun nolur çokmu zor hadi kuldan utanmanız yok Allahtan korkunuzdamı yok

Bakmadan Geçme