Malatya'da TOKİ Konutlarında Sorunlara Bir Yenisi Daha Eklendi..! Veliler Servislerin Peşinde Koşuyor!!

6 Şubat depremlerinden en çok etkilenen iller arasında yer alan Malatya'da 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasının ardından bir çok öğrenci okullara kavuşmanın heyecanını yaşarken, bir yandan da okul servisleriyle ilgili sıkıntılar yaşanıyor. Malatya'nın İkizce Mahallesi'nde çocuklarını okula gönderen vatandaşlar, okul servislerinin yetersiz olmasından şikayet ederken, çocuklarını okulda bindirdikleri servis ile İkizce'deki evlerine getiren servisin aynı olmadığı iddia ediliyor. 

Özel Haber
Yorumlar 3
Abubekir Altaş 14 Eylül 2024 15:07

Her şey den önce Allah devlet ve hükümetten razı olsun.İkizce TOKİ de bunca ev yapıldı 1.,2.,3. etaplar hazır ve aktif olmasına rağmen vatandaşın yaklaşık yüzde 50 si ancak taşınmış durumda.Diğer tarafından sıkıntılar had safhada.sadece servislede bitmiyor.Okul yok.cami yok.sağlık ocağı yok,iş merkezi yok.Belediyenin konteyner de olsa bir marketi yok, ekmek büfesi bile yok.Aracı olmayan vatandaş her yönüyle mağdur.Yetkililerin daha doğrusu hükümetin en kısa zamanda harekete geçmesi gerekiyor.

Hakan barlık 13 Eylül 2024 13:23

Aynı sorunlar yakınca tokidede var

Malatyalı44 12 Eylül 2024 18:48

Akşam 17:40 ta ders bitiyor servis çilesi başlıyor tam bir saattir servislerin ayarlamasını hem okul idaresi hem öğretmenler hem veliler olarak bekliyoruz servisçiler sanki allah rızası için çalışıyormuş gibiler servis ücretleri Veli'den değil devletten alıyorlar aslında ben bir veliyim cocuğumu servise bindirdim şimdi son otobüse yetişmeye çalışıyorum çalışan veliler ne yapacak bunu bir an önce düzene koyması lazım

Bakmadan Geçme