Malatya'da Tartışma Silahlı Saldırıya Dönüştü: 1 Yaralı!

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde, gece yarısı çıkan tartışmada bir genç, tartıştığı şahsa ait aracın lastiklerine bıçakla zarar verdi. Durumu fark eden araç sahibi, tüfekle havaya ateş açarak mahallede paniğe yol açtı.

Malatya'nın Battalgazi ilçesi Merkez Beydağı Mahallesi'nde gece yarısı yaşanan olayda, bir genç tartıştığı şahsa ait aracın lastiklerine bıçakla zarar verdi. Olay, Gümüş Sokak'ta ikamet eden B.A. ile K.D. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma sonrası meydana geldi. Tartışmanın ardından B.A., K.D.'ye ait kamyonun lastiklerine bıçakla zarar verdi. Durumu fark eden K.D., tüfekle havaya ateş açtı.

Arbede ve Yaralanma

Arbede sırasında B.A., bıçakla kendini yaraladı. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Sokak sakinlerinin tepki gösterdiği olayda, yaralı B.A. Battalgazi İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, bir adet tüfek ve bir adet bıçak buldu.

Tahkikat Devam Ediyor

K.D.'nin gözaltına alındığı olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor. Olayın nedenine ilişkin araştırmalar devam ederken, güvenlik güçleri bölgede ek önlemler aldı.

Bakmadan Geçme