Malatya'da Tamir Atölyesi 2 Bin 800 Araca Hayat Verdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Engelli Araç Tamir ve Bakım Atölyesi, hem Malatya'ya hem de bölgeye hizmet vererek, 2.800 engelli aracını ve medikal malzemeyi ücretsiz olarak tamir etti.

TAKİP ET

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin Kernek Külliyesi'nde faaliyet gösteren Engelli Araç Tamir ve Bakım Atölyesi, bölgedeki engelli vatandaşlara umut ışığı olmaya devam ediyor. Atölye, engelli bireylerin günlük yaşamda kullandıkları araç ve gereçlerin tamirini ücretsiz olarak gerçekleştiriyor. Bugüne kadar 2.800 engelli aracı ve medikal malzeme titizlikle tamir edildi.

Atölyede akülü sandalyelerden hasta yataklarına kadar geniş bir yelpazede bakım ve onarım hizmeti sunulurken, uzman ustalar tarafından gerçekleştirilen işlemler kısa sürede tamamlanıyor. Ayrıca, araçları tamir için uzun süre kalan vatandaşlara geçici yedek araç hizmeti de sağlanıyor.

Araçlarını atölyeye getiremeyecek durumda olan engelli bireylerin araçları adreslerinden alınarak, tamir işlemleri sonrası tekrar adreslerine teslim ediliyor. Sosyo-ekonomik durumu uygun olmayan vatandaşlara ise ihtiyaç duyulan medikal malzemeler Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz olarak sunuluyor.

Engelli bireyler, bu hizmetten son derece memnun olduklarını belirtiyor. Necati Bürge, "Burası bizim için bulunmaz bir nimet" derken, Murat Özçelik ise Büyükşehir Belediyesi'nin kendilerini yolda bırakmadığını, ücretsiz ve kaliteli hizmetleriyle engelli bireylere büyük destek olduğunu ifade etti.

Bakmadan Geçme