Malatya'da şampiyonluk için kulaç attılar

Malatya'da, 2023 yüzme sezonunun ilk yarışı düzenlendi. 180 sporcu 50 metre serbest, 50 metre kelebek, 50 metre sırt üstü ve 50 metre kurbağalamada şampiyonluk için kulaç attı.

2023 Yüzme sezonunun ilk yarışı olan Yeşilyurt Kaymakamlık Kupası Malatya Olimpik Yüzme havuzunda Yeşilyurt Kaymakamı Sayının Kutsal Baytak, Yeşilyurt Gençlik Spor İlçe Müdürü Mehmet Durmuş Özgül, Olimpik Yüzme Havuzu Tesis Müdürümüz Aziz Yumrutepe ve 180 (Kadın Erkek) sporcunun katılımı ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sora Yeşilyurt kaymakamımız Kutsal Baytak organizasyon açılış konuşmasını yaptı. Baytak, sporcu, antrenör, özel spor kulüpleri ve ailelere başarılar diledi.

Sporculara kupa ve madalya takdim edildi

Yeşilyurt Gençlik ve spor İlçe Müdürlüğü olarak gerçekleştirilen organizasyonu beğeni ile karşılayan Kaymakam Baytak, yoğun bir ilgi ve sevgi ile karşılaştı. Turgut Özal Üniversitesi'ne Öğretim Görevlisi olarak geçiş yapan eski tesis müdürü Yalçın Aydın'a emeklerinden dolayı plaket verilmesinden sonra yarışlara geçildi. Yüzme yarışları 50 Metre serbest, 50 Metre kelebek, 50 Metre sırt üstü ve 50 Metre kurbağalama stillerinde gerçekleştirildi. Dereceye giren sporcu ve takımlara madalya ve kupalarının verilmesi ile Yeşilyurt Kaymakamlık Kupası yüzme yarışları tamamlandı.

Bakmadan Geçme