Malatya'da Rezerv Alanda Bulunan ve Projeyi Engelleyen Binalar İçin Yeni Karar..!

Malatya'da rezerv alan olarak belirlenen bölgelerdeki binalar, projelere engel teşkil etmeleri durumunda yıkılacak. AK Parti Milletvekili Abdurrahman Babacan, bu adımların Malatya'nın geleceği için gerekli olduğunu belirtti.

Özel Haber
Yorumlar 3
Hakim 17 Eylül 2024 23:19

Bu nasıl bir yaklaşım.mülk babanızın terekesinden mi bize bahşedildi. Malatya için gerekli olan diye lafıyla, hakikati çarpıtmak tam bir şenaatlik değilde nedir.rezerv alan dayatılarak yapılıyor ve bu durumun ne denli rezil bir davranış olduğunu elbet Yüce Allah'ın siz zorbalara göndereceği musibetler sonrası anlayacaksınız.rezerv alanla rezil ve vasat 85m2 bir ev için 3 milyona ihale edilen inşaat projeleriyle talan edilen devlet kaynakları yetmiyor ki birde mülk gaspına kadar işi vardıracak kadar haramileşen zalimlerin elbet hesap günü de olacaktır.Yüce Allah'ın azabı, en ilkel devlette dahi güvence altındayken gasp edilerek,Rusların 50 yıl önce halkına bedeva ya yaptığı, günümüz içinse ilkel olan konutları, fahiş fiyatlara ihale ederek ve barbarca mülk gaspı da yaparak sözde büyük hizmet yaptıklarını iddia edenlerin de Yüce Allah belasını versin.siz kimsiniz ki fiyatı fahiş rezil ve vasat konutlar için zorla mülk gaspı yaparak zararımıza olan rezerv alanı dayatarak,rezil işlerin hamisi ve saha sorumluları gibi ihale kovalayarak ancak zalimce işlere imza atarak zülmedenlere rahmet okutursunuz.gerçekler acıdır.zaten yıkılan,bakir arsaların ve müstakil evlerin çok oldukları yerleri bizler kat karşılığı versek borçlanmadan 150 m2 üzeri ev sahibi olabiliyorken neden mülk gaspına ve zulmüne karşı gelmeyip koyunlar gibi olalım.mahşerde hesap gününde bu zalimliklerin hesabı da sorulur elbet.

Furkan 17 Eylül 2024 19:12

Bu Babacan fazla olmaya başladı. Bir gün haddini veren bi deli çıkar, bir dahada böyle tepeden laf edemez. Bir yandan Milletin sağlam malını yıkıp borçlandıracaksın, diğer yandan akpliyse, binasını alandan çıkarıp kamulaştırıp 100 milyonları vereceksin. Her yeriniz ihanet.

Ahmet 17 Eylül 2024 14:09

Lafa bak bilgilerini bize verin, kime diyorsun vatandaşamı muhtar azasınamı muhtaramı yanında kurum müdürü var o ne iş yapıyor.

Bakmadan Geçme