Malatya'da Rezerv Alan İlan Edilen O Mahallede Yapılacak Olan Konut Sayısı Belli Oldu.. İşte Konut, Büro, Dükkan Sayıları...!

Malatya'da ticaretin kalbinin attığı çarşı merkezinde konutlar hızla yükselirken özellikle inşaat sektörünün kalbi olan İsmetiye Mahallesi'nde de çalışmalara hız verildi. Rezerv alanı ilan edilen bölgede yapılacak olan konut, büro ve dükkan sayısı belli oldu...

Youtube Kanalı
Abone Ol
Yorumlar 2
Turgay 03 Eylül 2024 23:35

Murat Kurum imar barışına onay veren bakan değil miydi?

Deniz Sümbül 03 Eylül 2024 01:12

Büyüklerin şehrin yerel yöneticilerin ve ileri gelenlerin ŞAHSİ HIRSLARI biz Garibanların özünü emdi,canımızı malımızı enkaz altında bıraktı felâket geliyorum diye bağırıyordu ufak bir yağmur bir kar yağdığında şehir adeta kitleniyor Allah korusun bir deprem olsa bir afet olsa bu şehirden kimse çıkamaz kimse yardıma gelemez bu sözler dudaklardan dökülüyordu ve öylede oldu yıllarca yan yol alternatif yol yapılmadı şehir merkezi sıkıştı 40 yıl sadece göz boyama vardı çözüm yoktu doğunun Paris'i denen yemyeşil heryerinden şarıl şarıl sular akan güzelim şehir çarpık kentleşme,düzensiz büyümeye kurban edildi hükümete yakın olmak avantaj olacak derken dezavantaj oldu.

Bakmadan Geçme