Malatya'da Rezerv Alan İhaleleri Son Düzlükte! İşte Yakınca, Bostanbaşı, Afet Evleri'nin İhale Tarihi…

Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit, ilçedeki rezerv alanların ihalesinin 15-20 Eylül tarihleri arasında tamamlanacağını duyurdu. Yakınca, Bostanbaşı, Özpolat ve Afet Evleri bölgelerindeki rezerv alanların ihalesi bu tarihler arasında gerçekleştirilecek.

Özel Haber
Yorumlar 2
Velioğlu44 18 Eylül 2024 09:43

Daha önce bu ilin akparti il başkanı, büyükşehir belediye başkanı Sami Er, milletvekili Babacan..vs yaptığı açıklamada rezerv alan ihaleleri agustosta tamamlanacakti. Yeşilyurt belediye başkanı 15-20 Eylül dedi ve bugün ayın 18 i. Bu da mı yalan olacak. Milletvekili ölmeztoprak Ekim ayı dedi bu sefer. Kim yalan soyletiyor bilerek mi yalan soyleniyor. Dalga mı geçiyorlar milletle. 15 günde sağlam evi bosalt. Ortada ihale yok. İnşaat yok. Kış kapıda. Yerinde dönüşüm yapamıyoruz TOKİ kuraya giremiyoruz

Adem 12 Eylül 2024 13:51

Rezerv alan uygulamasını zorbalığa çevirenlere Yüce Allah nalet etsin.kırsal toki ihaleleri olsun, rezerv alan da yapılacak konut ihaleleri olsun fahiş fiyatlara vasat evleri yaparak ülke kaynaklarını talan edenlere hemde zorbalıklarla mülk gaspı yaparak sözde konut yapacağız yalanlarıyla rant peşinde koşanlar için Yüce Allah'ın azabı üzerlerine olsun.bu zalimlikler ülkeye bela ve musibetten başka bir şey getirmeyecek.

Bakmadan Geçme