Malatya'da Ödeme Rekoru: Kişi Başına 60 Bin TL Ödenecek!

Malatya'da Milli Eğitim çalışanları için promosyon ihalesi tamamlandı ve rekor bir teklif ortaya çıktı. Akbank, 36 ay boyunca geçerli olmak üzere kişi başı 60 Bin TL promosyon teklifi verdi. Bu teklif, Malatya'da bugüne kadar yapılan en yüksek promosyon teklifi olarak tarihe geçti.

TAKİP ET

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri personeli için tarihi bir Maaş Promosyon anlaşmasına imza atıldı. Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından personelin maaş ücretlerinin ödeneceği bankayı belirlemek için İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda 14 bankanın davet edildiği 6 bankanın katılımıyla gerçekleştirilen Maaş Promosyon İhalesinde şimdiye kadarki en yüksek teklif olan 60.250₺ üzerinden anlaşmaya varıldı. Türkiye'de eğitim camiasında bugüne kadar yapılan en yüksek tutarlı maaş promosyon anlaşmasıyla rekora imza atıldı.

Bu önemli anlaşmanın süresi 3 yıl olarak belirlendi. Bu süre zarfında personelin tüm mali işleri AKBANK aracılığıyla yürütülecektir.

İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır, önemli bir anlaşmaya imza attıklarını belirterek, “Değerli eğitim camiamız, promosyon sözleşmesi için bankalarla yürüttüğümüz müzakereler tamamlanmış olup ihale sonucunda en yüksek teklif veren ilgili banka ile sözleşme imzalanmak üzere anlaşmaya varılmıştır. Promosyon bedeli tek seferde yatırılmak üzere 60.250₺ olarak belirlenmiştir. Eğitim camiamıza hayırlı olsun.” dedi.

Özel Haber
Yorumlar 3
Fatih 12 Temmuz 2024 13:50

Güle güle iyi günde harcasinlar. Ancak önceki dönemlerde alınan komik promosyonlar için de bir tahkikat yapılmalıdır

Ah MALATYA Ah 10 Temmuz 2024 19:10

Bir Engelli Velisi Olarak Okulun İlk Açıldığı Haftalarda Birer Hafta Arayla Matematik Öğretmeni Orhan Bey Çocuğuma Soruyu Bilemediği İçin üst üste Sınıfın İçinde Arkadaşlarınının Yanında Tokat Atıyor,Ve Çocuğum Akdeniz Ateşi Hastası Bilmeyenler Bu Hastalığı Açıp Öğrenebilir Hak Etmeyen Öğretmenlere Hakkımız Haram Zıkkım Olsun İnşaallah Okulu Ve Matematik Öğretmeni Orhan Bey'i Cimere Ve Milli Eğitim Bakanlığına Şikayette Bulundum, Bulunmaya Devam Edeceğim Öğretmene Maddi Manevi Tazminat Davası Açılacaktır. Öğretmenler Sözüm Size Arayan Varsa Buyursun Buradan Yazsın

Atilla Aslan 09 Temmuz 2024 22:11

Kimse başarıyı üstlenmesin.Bütün gayret ve başarı tek başına Fevzi Şahin ve sendikamıza aittir

Bakmadan Geçme