Malatya'da o üniversite uzaktan eğitime geçiyor

Malatya Turgut Özal Üniversitesi, 6 Şubat'ta meydana gelen depremler sonrası yaşanan barınma sorunu nedeniyle üniversitedeki bazı bölümlerin uzaktan devam edeceğini açıkladı.

6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Malatya'da binlerce bina yıkıldı ve ağır hasar aldı. Depremlerin ardından 2023-2024 güz döneminde eğitimlere kaldığı yerden devam eden Malatya Turgut Özal Üniversitesi, yaşanan barınma sorunu nedeniyle bazı bölümlerin uzaktan eğitime devam edeceğini açıkladı.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi resmi internet sitesinde yer alan bilgi şu şekilde: “6 Şubat depremlerine bağlı yaşanan barınma sorununun devam etmesi ve , Gençlik ve Spor Bakanlığı İl Müdürlüğü ile yapılan görüşmelerde öğrenci yurtlarının hali hazırda tümüyle dolu olması nedeniyle Üniversitemize bağlı akademik birimlerimizde 2023/2024 Bahar Yarıyılında eğitim-öğretim faaliyetlerinin aşağıdaki şekliyle yürütülmesinin uygun olacağına karar verilmiştir.”

Yorumlar 1
Mahmut 29 Ocak 2024 19:15

Çok doğru bi karar olmuş şuan kalacak yer yok memlekette ev yok olanda kan parası istiyor bu sebeple okulu bırakanlar bile oldu şu zamanda anlayış çok önemli en azından konteyner temin edilse iyi olacak ama oda yok emeği geçenlerden Allah razı olsun.

Bakmadan Geçme