Malatya'da Konut Teslimi! Peki Kuraya Hangi İlçeler Dahil Olacak? İşte Cevabı...

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Yeşilyurt ilçesindeki İkizce ve Battalgazi ilçesindeki Çamurlu Mahallesi'nde inşa edilen toplam 8 bin civarında konutun kısa süre içerisinde vatandaşlara teslim edileceğini açıkladı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er Hekimhan İlçesi'ni ziyaret etti.

Hekimhan Esnaf ve muhtarlarıyla da bir araya gelen Er, kalıcı konutlara dair açıklamalarda bulundu.

Malatya'nın Yeşilyurt ve Battalgazi ilçelerinde tamamlanan kalıcı konutların çok yakında hak sahiplerine teslim edileceğini vurgulayan Er, şu ifadeleri kullandı:

“Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, “Malatya'da şu anda hak sahiplerinin konutlarının teslim edilmesi için çalışmalar yürütmekteyiz. Malatya'mızda şu anda 7 bin civarında konut teslim edildi. İkizce ve Çamurlu Toplu Konut alanlarında toplamda 8 bin civarında konutun teslimi inşallah kısa bir süre içerisinde yapılacak. Ayrıca inşaatı devam edenler var, ihale aşamasında olanlar, proje aşamasında olanlar var.”

Özel Haber
Yorumlar 2
MECZUP 12 Ağustos 2024 15:07

Malatyalı kardeşlerim bunlar boş beleş konuşup yalancı oluyorlar, işin aslı ilk önce kentsel dönüşüm, rezerv alana ve yerinde dönüşüme katılacak olanları kuradan çıkarmadan bunlar sakız bile dağıtamaz bu kuralar en azından yılbaşına kadar öyle veya böyle ertelenecek birkaç köy evleri hariç, o yüzden kimse kimseyi kandırmaya kalkmasın gerçek budur, bunun bütün suçlusu imar planını bayramdan önce büyük şehir belediyesi çıkardı ama sorun büyük şehir belediyesinin kararını uygulamayan egosu tavan yapan merkez ilçe belediyeleridir

Hiç inandırıcı değil kesin 1 sene daha uzatırlar 12 Ağustos 2024 06:59

Hiç inandırıcı değil

Bakmadan Geçme