Malatya'da Evlenecek Gençlere Büyük Destek: Çeyiz Yardımı Başladı..

Malatya Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve İl Müftülüğü iş birliğiyle, 18-40 yaş aralığındaki 100 yeni evlenecek çifte beyaz eşyadan mobilyaya kadar geniş kapsamlı çeyiz yardımı sağlanacak. Başvurular, 30 Eylül 2024'e kadar TAÇ Merkezine yapılabilecek.

TAKİP ET

Malatya'da yeni evlenecek çiftlere müjdeli haber geldi! Konya Mehir Vakfı ve Konya Diyanet Vakfı'nın destekleriyle, Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Malatya İl Müftülüğü'nün organizasyonunda 18-40 yaş aralığındaki 100 çifte çeyiz yardımı yapılacak.

Beyaz eşya, halı, mobilya, ev tekstili ve züccaciye gibi ev eşyalarından oluşan çeyiz paketleriyle genç çiftlerin evlilik hayatlarına daha rahat bir başlangıç yapmaları hedefleniyor. Çeyiz yardımından faydalanmak isteyen nişanlı çiftler, 30 Eylül 2024 tarihine kadar Malatya Büyükşehir Belediyesi Tek Adımda Çözüm Merkezi (TAÇ)'a başvurabilecekler. Detaylı bilgi için Büyükşehir Belediyesi'nin 153 numaralı Çağrı Merkezi ile iletişime geçilebilir.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı, bu tür sosyal projelerle şehrin genç nüfusunu desteklemenin önemine vurgu yaparak, “Gençlerimizin evlilik hayatlarına adım atarken yanlarında olmak bizim için büyük bir mutluluk. Bu proje ile hem gençlerimizin hayatlarını kolaylaştırmayı hem de sosyal dayanışmayı güçlendirmeyi amaçlıyoruz.” dedi.

Yorumlar 1
İlyas 03 Eylül 2024 13:20

Haber çok güzel.Gençlere destek olanları tebrik ediyorum.Yalnız bunun için şartlar nedir? Veya herkes başvuru yapabilir mi?

Bakmadan Geçme