Malatya'da Eski Şire Pazarı'nda Orta Hasarlı Binalar, Ağır Hasarlı Sayıldı.. Yıkılacağı Tarih Belli Oldu...!!

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, Eski Şire Pazarı'ndaki bazı binaların yıkım kararına ilişkin iddialara yanıt verdi. Babacan, orta hasarlı binaların güçlendirme ruhsatı almamaları nedeniyle ağır hasarlı sayıldığını ve yıkım sürecinin yönetmelik gereği olduğunu belirtti.

Özel Haber
Yorumlar 2
Ahmet 03 Eylül 2024 00:11

Malatya'da Filistinden dolayı yüreği kanayan ve elinden geldiğince boykotu yaymaya çalışan Filistin gönüllüleri acaba esenliğin geçmiş yönetiminin tamamen İsrail ürünleri alıp depolarına doldurmasına ne diyecek. esenliğin deposundaki İsrail mallarını satması mümkün değilmiş, başkan ve ekibi malatyaya depremden daha büyük zarar verdi ama ne yazık ki malatyadaki haber siteleri bu ihanetleri gündeme taşımak istemiyor. Net haber iyiki varsınız

Ramazan 02 Eylül 2024 23:54

Net haberi objektif haber yayın politikalarından biliriz lütfen bu iddiayı bi araştırın. Esenliğin geçmiş yönetimi seçime 15 gün kala tamamen İsrail ürünleri satan ve bu dönem'dede esenlik markette satılması mümkün olmayan bir firmadan 39 milyonluk ürün alıp esenlik depolarına doldurmuşlar ve parasının 36 milyonunu hemen ödemişler. Depo yetkilileri bu ürünleri satmak istesek bile 2 seneden önce satmamız mümkün değil diyor, ürünler depoda çürümeye mahkum diyor. Ahmet bey bir malatyalı olarak size soruyorum sizce yapılan ihanetin faturası kime kesilecek.

Bakmadan Geçme