Malatya'da doğalgazsız ev kalmayacak! İşte doğalgazın götürüleceği yerler...

Yeşilyurt Belediye Meclisinin Ocak ayı toplantısının 2'nci oturumu, Meclis Başkanvekili Ramazan Yakıcı başkanlığında gerçekleştirildi. Gündem maddeleri arasında bulunan Yeşilyurt ilçesini sınırları içerisindeki, muhtelif yerlere doğalgaz götürülmesine dair madde kabul edildi. Detaylar haberimizde...

Yeşilyurt Belediye Meclisinin Ocak ayı toplantısının 2'nci oturumu, Meclis Başkanvekili Ramazan Yakıcı Başkanlığında Gedik Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi. Karar özetlerinin okunması ve kabulüyle başlayan toplantıda, gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Gündem maddeleri arasında bulunan Yeşilyurt ilçe sınırları içerisindeki; Dilek, Samanköy, Özal, Konak, Yaka, Gedik, Bostanbaşı, Topsöğüt, Şahnahan ve Mahmutlu mahallesi imar plan sınırımız içinde ve dışında kalan, imar adası ve/veya kadastro parseli içerisinde kalan cadde ve sokaklara doğalgaz alt yapısının götürülmesine dair Emlak ve İstimlak Müdürlüğü teklifi oy çokluğuyla kabul edildi.

Doğalgaz götürülecek cadde ve sokaklar;

Yeşilyurt İlçesi; Dilek, Samanköy, Özal, Konak, Yaka, Gedik, Bostanbaşı, Topsöğüt, Şahnahan ve Mahmutlu mahallesi imar plan sınırımız içinde ve dışında kalan, imar adası ve/veya kadastro parseli içerisinde kalan cadde ve sokaklar.

Bakmadan Geçme