Malatya'da Deprem Sonrası Rezerv Alanlarla İlgili 24 Soru ve Yanıtı!

6 Şubat Depremleri sonrası afetzedelerin en çok merak ettiği konulardan biri olan rezerv (proje) alanı ve yerinde dönüşüm hakkında merak edilenleri sizler için araştırdık. İşte 24 soruda rezerv (proje) alanı ve yerinde dönüşümün yanıtı.!

TAKİP ET
Özel Haber
Yorumlar 5
Hasan 12 Mart 2024 17:02

insanlar hem tokiyi ödeyecek hemde yerlerinin tapusunu verecek hükumete ohhh ne güzel iş harika adamlar depremi bile kendilerine rant sağladılar harika malatya halkını tebrik ediyorum devam edin oy verin harikasınız dewamkee bir başka deyişle

Yorum 12 Mart 2024 12:22

12.maddeye göre anladığım, Binada on daire varsa uzlaşanlara yeniden daire yapılacak, uzlaşmayanların dairesi kamulaştırılacak. Binanın tamamı için kamulaştırma söz konusu değil. Nihayetinde bina yıkılacak.

Malatya'da rant var 12 Mart 2024 05:19

İşte tam da 6. maddede herşey gizli.. kıymetli yerlerdeki vatandasin malına çöküp, kendilerine alıp mahkeme yolu gösterecekler!

MECZUP 11 Mart 2024 17:18

Peki burası anlaşıldı da, normal TOKİ kurasınıda anahtar almaya gittiğimizde istenen belgeler içinde benim şahsi yıkılan yerimin rezerv alanı olmadığı halde feragat etmemiz için imzalamamızı istiyorlar bu ne iştir, hem tokiye para ver hem de üstüne üstlük yıkılan yerimin tapusu iste, hayırdır bu yeni bir oyunmu yok öyle bir dünya, bu şekilde olursa mahkeme yolu görünecek bu oyunu yapanlar hakkında.

Vatandaş 11 Mart 2024 14:48

Mütahit arsayı yüzde elli ile yapıyordu arsa sahibi kalan yüzde elliyi almak içinmi borçlanacak.

Bakmadan Geçme