Malatya'da Cadde Cadde Denetimler Artırıldı...

Malatya genelinde gerçekleştirilen trafik denetimlerinde motosiklet sürücüleri, hatalı park yapanlar ve kural ihlali tespit edilen araçlar cezalandırıldı. Teknolojik altyapı ve sivil ekiplerin desteğiyle yapılan denetimler trafik güvenliğini artırmayı hedefliyor.

TAKİP ET

Malatya Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, 28 Eylül 2024 tarihinde 07:00 ile 19:00 saatleri arasında il genelinde trafik güvenliğini sağlamak ve kural ihlallerini en aza indirmek amacıyla kapsamlı denetimler gerçekleştirildi. İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleri, motosiklet ve motorlu bisiklet sürücüleri başta olmak üzere hatalı park yapan sürücülere çeşitli cezalar uyguladı.

Yeşilyurt ve Battalgazi ilçelerinde yapılan denetimlerde 149 motosiklet ve motorlu bisiklet sürücüsü kontrol edilirken, ihlal tespit edilen 69 sürücüye idari para cezası kesildi. Denetim sonucunda bir araç trafikten men edildi. İnönü ve Kışla Caddelerinde hatalı park denetimlerinde 148 araç sürücüsüne ceza uygulanarak trafik düzenine olan olumsuz etkilerin önüne geçilmeye çalışıldı.

Kent Güvenliği Yönetim Sistemi üzerinden yapılan denetimlerde 48 aracın tescil plakasına çeşitli kural ihlalleri nedeniyle para cezası kesildi. Bu denetimlerde teknolojik altyapının etkin kullanımı sayesinde ihlaller hızlı bir şekilde tespit edildi. Ayrıca, sivil trafik ekipleri tarafından belirlenen bölgelerde 126 araç ve sürücü kontrol edildi ve 21 sürücüye ceza uygulandı.

Denetimlerin, trafik güvenliğini sağlamak ve sürücülerin kurallara uygun hareket etmelerini teşvik etmek amacıyla kararlılıkla sürdürüleceği belirtildi.

Bakmadan Geçme