Malatya'da Büyük Kolaylık: Otobüs Kartı Artık Kampüste!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, İnönü Üniversitesi'nde açtığı tanıtım ve bilgilendirme standı ile üniversiteyi kazanan öğrencilere yerinde otobüs kartı çıkarma hizmeti sunuyor. Öğrenciler, standda kimlik ve öğrenci belgeleri ile kartlarını hızlıca temin ederken, çeşitli ikramlarla Malatya hakkında bilgilendiriliyor.

TAKİP ET

Malatya Büyükşehir Belediyesi, üniversite hayatına yeni adım atan öğrenciler için İnönü Üniversitesi merkez kampüsünde Tanıtım ve Bilgilendirme Standı açtı. 23-27 Eylül tarihleri arasında hizmet verecek olan stantta, üniversiteyi kazanan öğrenciler kimlik bilgileri ve öğrenci belgeleri ile MOTAŞ öğrenci kartlarını kolayca çıkarabiliyor. Bu uygulama, öğrencilerin şehir merkezine gitme zorunluluğunu ortadan kaldırarak büyük kolaylık sağlıyor.

Standda, Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal ve kültürel hizmetleri tanıtılırken, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından çay, kahve, su, kek ve meyve suyu ikram ediliyor. Öğrenciler aynı zamanda Malatya hakkında merak ettiklerini öğrenme imkânı buluyorlar.

İlahiyat Fakültesi öğrencisi Muhammed Yılmaz, “Bu hizmet sayesinde toplu taşıma kartımı yerinde çıkartmak çok kolay oldu. Belediyemize teşekkür ediyorum,” derken, Ahmet Burak Akın ise, “Bu stant olmasaydı, otobüs kartımı almakta zorluk çekecektim. Çok memnun kaldık,” dedi. İngiliz Dili Edebiyatı öğrencisi Ece Erbaş da, “Bu hizmet sayesinde merkeze gitmek zorunda kalmadan işimizi hallettik, Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ederim,” şeklinde konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er'in mesajının yer aldığı broşürler ve öğrencilerin taleplerini hızla iletebileceği Tek Adımda Çözüm (TAÇ) Merkezi'nin iletişim bilgileri de öğrencilere dağıtıldı.

Bakmadan Geçme