Malatya'da bir kışla rezerv alan ilan edildi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Malatya'nın Battalgazi ilçesinde bulunan Akoğuz Kışlası'nın rezerv alanı olacağını açıkladı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er başkanlığında gerçekleştirildi. Rezerv alanlarla ilgili açıklamalarda bulunan Er, yeni rezerv alanları arayışına girdiklerini söyledi.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
Özel Haber
Yorumlar 6
MEHMET 12 Temmuz 2024 17:03

SN. BAŞKANIM VE ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRÜM LÜTFEN YETER ARTIK. REZEVR ALAN VE İMAR DEĞİŞİKLİĞİ KONUSUNU BİTİRİN LÜTFEN ARTIK. VATANDAŞ ŞEHİRİN VE KENDİ AKİBETİNİN BELİRSİZLİĞİNDEN YORULDU, BIKTI ARTIK. KESİN BİR KARAR VERİN VE BAŞLAYIN İNŞAATLARA LÜTFEN. ADIYAMAN KARARINI VERDİ VE İNŞAATLARA BAŞLADI. MALATYA HALA REZEVR ALAN VE YIKIMLARLA UĞRAŞIYOR. ÖNCE ŞU YIKILAN BİNALARI İNŞAA EDİN. İNSANLAR BİR NEFES ALSIN LÜTFEN. HER YERİ YIKARAK HANGİ NOKTAYA VARMAK VE NASIL BİR SONUÇ ALMAK İSTİYORSUNUZ ANLAYABİLMİŞ DEĞİLİZ. YAPAMIYORSANIZ BIRAKIN YA YAPACAK BİRİLERİ GELSİN YÖNETİME YA DA BİZ BAŞIMIZIN ÇARESİNE BAKALIM. BELİRSİZLİK VE KARARSIZLIKLARINIZDAN VE HERGÜN YENİ BİR REZEVR ALAN HABERİ İLE UYANMAKTAN YORULDUK ARTIK.

Kartal 12 Temmuz 2024 07:31

Başkanım, Şifa mahallesi ve İnönü mahallesine de rezerv alan için bir göz atsanız nasıl olur?????

Serap 11 Temmuz 2024 19:21

Zaten gözleri,askeriye birliklerinin arazilerine diktiler. Askeri hastaneyi kaç yıl çürümeye terk ettiler sonunda yıktılar.Sapa sağlam orduevini ağır hasarlı dediler bekleme de . 15 temmuz darbe sonrası 2nci ordu Altay taşınacak dendi arkası gelmedi.

Tahir 11 Temmuz 2024 11:24

Recep malatyalısın ve burayı bilmiyorsun tuhaf. Malatya elazığ yolu, üniversiteye varmadan sağda

Recep 11 Temmuz 2024 04:09

Bu haberin adresi neresi yazki vatandaş öğrensin Malatyanin neresinde

Zafer 11 Temmuz 2024 00:37

Altay Kışlasının zemininin Malatyanın en sağlam yerlerinden biri olduğunu Jeoloji Profesörü Mehmet ÖNAL belirtti. Burası da konut yapımı için rezerv alan olarak belirlenebilir.

Bakmadan Geçme