Malatya'da Beklenen Çalışmalar Nihayet Başladı!

6 Şubat tarihli depremlerden hasar gören Malatya Çevreyolu'nun yeniden güvenli ve konforlu bir hale getirilmesi için bugün itibariyle iyileştirme çalışmalarına başlandı. Ak Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, bayramdan hemen sonra çevre yolunda iyileştirme çalışmalarına başlanacağını duyurmuştu. Beklenen an geldi ve çalışmalara başlandı.

Malatya'da depremden zarar gören çevreyolunda iyileştirme çalışmaları bugün itibariyle başladı.

Bu çalışmalar, ilgili yetkililerin ve kurumların iş birliği ve koordinasyonu ile gerçekleştirilecek. Ak Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, çevre yolunun bayramdan hemen sonra iyileştirme çalışmalarına başlanılacağını duyurmuştu. Babacan, bugün itibariyle çevreyolu asfalt yenileme çalışmalarının başladığını, sürecin trafiğin de bir yandan işlenmesini sağlayacak şekilde ilerleyeceğini ifade etti.


Çöşnük Kavşağı sonrası, Battalgazi Alt Geçidi girişi ile Beylerderesi Viyadüğü arası yaklaşık 13 kilometrelik kısımda yapılacak olan çalışmalar, vatandaşların mağdur olmaması için etaplar halinde gerçekleştirilecek. Bugün başlayacak olan ilk etap çalışmaları sırasında Battalgazi Alt Geçit girişi ile Sancaktar Mezarlığı arasındaki çevreyolu trafiğe kapatılacak ancak çalışmalar sürdürülürken araç trafiği yan yollarda devam edecek. Çevre yolunda trafik akışını gözeterek yapılacak olan çalışmaların kısa sürede bitirilmesi planlanıyor.

Özel Haber

Bakmadan Geçme