Malatya'da bayram uyarısı! Kurbanlık alırken bunlara dikkat!

6 Şubat depremlerinden etkilenen Malatya'da Kurban Bayramı öncesi Malatya Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, yetiştiricileri uyardı. Akın, sahte para, çek ve borç gibi dolandırıcılık yöntemlerine karşı dikkatli olunmasını istedi.

Youtube Kanalı
Abone Ol

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala Malatya'daki vatandaşlar Canlı Hayvan Pazarı'nın yolunu tuttu.

Henüz istenilen hareketliğin yaşanmadığı dile getiren üreticiler ise arife gününde hareketliliğin artacağını ve bayram günlerinde de yine hareketliliğin süreceğini söylüyor.

Büyükbaş ve küçükbaş kurbanlıklarını erkenden almak isteyen vatandaşlar ise gün boyu bütçelerine uygun hayvan arayışını sürdürüyor.

Pazarda kurbanlık telaşı sürerken Malatya Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın'dan üreticilere uyarı geldi. Yetiştiricileri sahte para, çek ve borç gibi alımlara karşı uyaran Akın, kurbanlıkların dolandırıcılara karşı heba edilmemesi adına önlemlerin alındığını söyledi.

Pazarda küçükbaş hayvanların 10 ila 17 bin TL, büyükbaşlarda 100 bin ile 240 bin TL arasında alıcı bulduğunu dile getiren Akın, önümüzdeki günlerde yoğunluğun artacağını ifade etti.

Bakmadan Geçme