Malatya'da 36 mahalle karanlığa gömülecek...
Fırat EDAŞ, Malatya'nın 8 ilçesinde 13 Mart'ta elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu. Kesinti saatleri ve etkilenen mahalleler belli oldu.
Fırat EDAŞ, 13 Mart’ta tarihinde Malatya'nın Pütürge, Akçadağ, Yazıhan, Yeşilyurt, Arguvan, Kuluncak, Arapgir ve Doğanşehir ilçesinde elektrik kesintisi olacağını duyurdu. Kesintiden etkilenecek mahalleler ve kesinti saatleri şu şekilde belirlendi.
Arguvan ilçesindeki Bozan mahallesinde işletme bakım çalışmaları nedeniyle yaşanacak olan elektrik kesintisinin saat 09.00’da başlayıp 17.00’de sona ereceği bildirildi.
Yeşilyurt ilçesindeki; Hatunsuyu, Alişar, Dilek, Yaka, Mahmutlu, Kemerköprü mahallelerinde işletme bakım çalışmaları nedeniyle yaşanacak olan elektrik kesintisinin saat 09.00’da başlayıp 17.00’de sona ereceği bildirildi.
Akçadağ ilçesindeki; Ilıcak, Aşağıörükçü ve Yukarıörükçü mahallelerinde altyapı çalışmaları nedeniyle yaşanacak olan elektrik kesintisinin saat 09.00’da başlayıp 15.00’te sona ereceği bildirildi.
Yeşilyurt ilçesindeki İkizce mahallesinde altyapı çalışmaları nedeniyle yaşanacak olan elektrik kesintisinin saat 09.00’da başlayıp 14.00’te sona erecek.
Doğanşehir ilçesindeki; Elmalı, Beğre, Küçüklü, Kadılı ve Söğüt mahallelerinde işletme çalışmaları nedeniyle yaşanacak olan elektrik kesintisinin saat 09.00’da başlayıp 17.00’de sona ereceği bildirildi.
Kuluncak ilçesindeki Bahçelievler mahallesinde işletme çalışmaları nedeniyle yaşanacak olan elektrik kesintisinin saat 09.00’da başlayıp 17.00’de sona ereceği bildirildi.
Arapgir ilçesindeki; Çaybaşı ve Yaylacık mahallelerinde işletme çalışmaları nedeniyle yaşanacak olan elektrik kesintisinin saat 10.00’da başlayıp 16.00’da sona erecek.
Pütürge ilçesindeki; Taşmış, Gündüz, Ağalar, Belenköy ve Karakaya mahallelerinde yatırım çalışmaları nedeniyle yaşanacak olan elektrik kesintisinin saat 10.00’da başlayıp 12.00’de sona ereceği bilgisi paylaşıldı.
Arguvan ilçesindeki; Şotik, Çakmak, Sugeçti mahallelerinde altyapı çalışmaları nedeniyle yaşanacak olan elektrik kesintisinin saat 11.00’da başlayıp 14.00’te sona ereceği bilgisi paylaşıldı.
Yazıhan ilçesindeki; Bereketli, Mısırdere, Tohma, Ilıcak Ve Kömüşhan mahallelerinde altyapı çalışmaları nedeniyle yaşanacak olan elektrik kesintisinin saat 12.00’da başlayıp 15.00’te sona erecek.