Malatya çanta da keklik olarak mi görünüyor?

İktidarın çantada keklik olarak gördüğü Malatya'ya yeteri kadar hizmet getirmediğini belirten Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, İstanbul örneğini de vererek 'Malatya'da bu seçimde çantada keklik olmadığını göstermelidir' dedi.

TAKİP ET
Yorumlar 2
Ha gayret 02 Mart 2024 08:51

Türkiye'yi dış güçler bitirdi fabrikaları dış güçler sattı dış güçler anlaştı ceplerini dış güçler doldurdu sisiyi dış güçler kucakladı İsrail'e yardım gemilerini dış güçler yolladı boynu altında kala dış güçlerin hep Türkiye'yi çökertmek için uğraştı başardı .bizi yetmiş sente muhtaç eyledi.ilk yoruma cevap...

Memet Osman Zorluer. 01 Mart 2024 20:50

Malatya hiçbir zaman çantada keklik olmadı. İnsanımız feraseti ve dirayetliyle kendine yakışanı yaptı ve yapacak. İnşaallah bu sefer de Reis'i yalnız bırakmayacak hakkını teslim edecektir. Eksik bulmak, kusur bulmak marifet değil, önemli olan iş yapmak, ortaya eser koyabilmektir. Malatyanın AKP ye verdiği desteğin karşılığını tam olarak alamadığı doğrudur. Ancak önemli olan memleketin gidişatıdır. Reisin bayrağını dik tutacağız.

Bakmadan Geçme