Malatya bölge şampiyonu

Gençlik Spor Bakanlığı tarafından Cumhuriyetin 100. yılı münasebetiyle organize edilen Kamu Spor Oyunları'nda Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü voleybolda  bölge şampiyonu oldu.

Youtube Kanalı
Abone Ol

Gençlik Spor Bakanlığı tarafından Cumhuriyetin 100. yılı münasebetiyle organize edilen Kamu Spor Oyunları'nda Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü voleybolda bölge şampiyonu oldu.Gençlik Spor Bakanlığı, Cumhuriyetin 100. yılı münasebetiyle Kamu Spor Oyunları voleybol turnuvası düzenledi. Türkiye genelinde yaklaşık 2 bin takım şampiyonluk için mücadele edecek. Turnuvaya Malatya adına katılan İl Milli Eğitim Müdürlüğü 19-22 Ekim tarihlerinde Erzincan'da düzenlenen turnuvada bölge şampiyonu olarak, 5 Kasım'da Ankara'da düzenlenecek Türkiye şampiyonasına katılma hakkı elde ettiler.

Takımın Teknik Sorumlusu Erkan Şimşek, Ankara'da yapılacak olan şampiyonada, şampiyonluk kupasını kaldırmayı hedeflediklerini belirterek şunları söyledi: "Ankara'da yapilacak olan şampiyonaya, bölge birincisi olarak gideceğiz. Uzunca bir süre bir arada antrenman ve maçlarını oynayan arkadaşlar Malatya'ya şampiyon olarak gelmeyi çok istiyorlar. İnşallah şampiyonluk kupasını Ankara'da kaldırıp tıpkı Erzincan'a olduğu gibi Başkentte Malatya Malatya türkusuyle halay çekeceğiz."

Bakmadan Geçme