Malatya benim kırmızı çizgim

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez, seçim çalışmaları çerçevesinde gazetemizi ziyaret ederek, haksızlıklara dur demek için milletvekili olduğunu söyledi. Göçmez, 'Malatya benim kırmızı çizgim. Böyle bir zamanda Malatya'yı yalnız bırakamayız hiçbir şekilde Malatya'dan da vazgeçmem' dedi. 

Göçmez, depremlerden etkilenen Malatya'da yerinde dönüşüm desteklediklerini belirterek hedeflerini anlattı. Göçmez, “ Malatya'nın yerinde dönüşümü yaparak hiç bir ücret almadan vatandaşımıza evlerini teslim etmemiz gerekiyor. Esnafa dükkanlarını teslim etmemiz gerekiyor. Esnafa iş yerini hızlı bir şekilde yerinde dönüşüm yapmamız gerekiyor” dedi.
Malatya'ya hizmet etmek için milletvekili adayı olduğunu belirten Göçmez, “ Malatya için kolları sıvayıp çalışacağız. Benim bütün derdim tasam memleketim. Malatya benim kırmızı çizgim hemşerilerim kırmızı çizgim ben İYİ Parti genel merkezinde tüm Türkiye'deki teşkilatlardan sorumlu genel başkana bağlı çalışan bir koordinatör başkanım. Başka bir vilayetten de aday olabilirim. Ama ben Malatya mı tercih ettim. Çünkü böyle bir zamanda Malatya'yı yalnız bırakamayız hiçbir şekilde Malatya'dan da vazgeçmem. Geçmiş hayatında da herhangi bir siyasi aktivitem olmamıştır. Bu partide bu hayata başladım. Çünkü doğruluğu dürüstlüğü burada gördüm. Var olan iktidarı da kurulduğu yıllardan itibaren destekleyenlerdendik. Ama ne zaman ki yolsuzluklar artık gün yüzüne çıkmaya başladı, adam kayırmacılığı görmeye başladık, liyakatsiz insanların öne geçti, kul hakkı yenmeye başladığını görmeye başladık artık dur demek için ve Malatya için ben de milletvekili aday oldum” ifadelerine yer verdi.
Malatya için çalışacağını ifade eden Göçmez, “ Malatyam için milletvekili adayı oldum. Malatya için çalışacağım. Yeni Malatyaspor'un biran önce transfer yasaklarının kaldırılıp borçları ödenmeli. Çünkü Yeni Malatyaspor bir üst lige çıkarsa şehir bir üst lige çıkar” diye konuştu.

Bakmadan Geçme