Malatya AFAD il müdürü değişti

Malatya AFAD İl Müdürü Mustafa Türker Kırıkkale AFAD İl Müdürlüğüne atanırken, Malatya AFAD İl Müdürlüğüne ise Edirne AFAD İl Müdürü Ali Altındal atandı. 

TAKİP ET

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), 32 ile rotasyon ve revizyon yapılması ile birlikte atama kararlarını yayımladı.

Yayımlanan karar göre, 6 Şubat depremlerinde süreci yöneten Malatya AFAD İl Müdürü Mustafa Türker Kırıkkale AFAD İl Müdürlüğüne atandı. Malatya'ya atanacak isim ise merak konusu olurken, Edirne AFAD İl Müdürü Ali Altındal Malatya AFAD İl Müdürlüğüne atandı.

AFAD İl Müdürü Mustafa Türker, 8 yıl görev yaptığı il müdürlüğü görevinden, Kırıkkale'ye atandı. Türker, 8 yıl boyunca kentte önemli işlere atttı.

Özel Haber
Yorumlar 3
Cemal 30 Ocak 2024 00:04

Afad,yardım dağıtmada ve koordinasyonda uygun çalışmaları Malatya da yapamadı.Çevre Şehirciliğin üzerine kendi sorumluluklarını eski başkanın nasıl attığına şahit oldum.Bu şikayetlerimizi Abdurrahman Babacan Vekile anlatmıştık.Demek ki bizi dinleyen birileri varmış..

Kartal 29 Ocak 2024 23:59

Halkın istek ve taleplerine değer veren ve bunlar için çalışan bir vekilinin olması çok güzel bir duygu.Deprem sonrası süreçte özellikle Afad ile alakalı eleştirilerimizi kıymetli vekilimiz Abdurrahman Babacan’a iletmiştik, bu konuda da bizi yanıltmadı ve gereğinin olmasını sağladığını görüyoruz.Kendisine teşekkür ediyoruz.

Deprem mağduru 29 Ocak 2024 13:10

İnşallah hakkaniyetli birisidir ayrım yapılmadan eşit şekilde gerekeni yapar insanları AFAD çok mağdur etti kart dağıtımı yaptı hakkı olmayanlara esen kart verdi bir çok tanıdıklarına kıyak geçtiler hayırlı uğurlu olsun başkana.

Bakmadan Geçme