Madalyayla döndüler

Malatya Turgut Özal Üniversitesi, öğrencileri Üniversiteler arası Judo Türkiye Şampiyonluğu turnuvasında madalya ile döndüler. 

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) iş birliğiyle düzenlenen Türkiye Üniversiteler arası Judo Şampiyonası'nda Malatya Turgut Özal Üniversitesi'nden Sedanur İdikut Türkiye 2'ncisi olurken İlayda Baydemir ise Türkiye 3'üncüsü oldu. Kıyasıya mücadelelere sahne olan şampiyonada, 28 farklı üniversiteden 40 kadın ve 70 erkek sporcu mindere çıkarken toplamda 165 müsabaka gerçekleştirildi. Müsabakada, Turgut Özal Üniversitesi öğrencilerinden Sedanur İdikut Türkiye 2'ncisi, İlayda Baydemir ise Türkiye 3'üncüsü oldu.

Konu ile ilgili üniversiteden yapılan açıklamada, “Kata takım müsabakasında üniversitemiz Türkiye 3'üncüsü olmuş ve her iki dalda avrupa ve dünya şampiyonalarında milli takımda yer alarak, üniversitemiz adına yarışma hakkı elde etmişlerdir. Kıymetli öğrencilerimizi ve hocalarımızı tebrik ediyoruz” ifadelerine yer verdiler.

Özel Haber

Bakmadan Geçme