Korkutan deprem

AFAD'ın aktardığı bilgiye göre, Elazığ'ın Sivrice ilçesinde saat 06: 36'da 4.9 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Deprem Malatya'da da şiddetli bir şekilde hissedildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Elazığ'ın Sivrice ilçesinde saat 06. 36'da yerin 17 km derinliğinde 4.9 şiddetinde deprem meydana geldi.Kandilli Rasathanesi ise depremin yerin 3 km derinliğinde meydana gelen depremin 4.9 şiddetinde olduğunu açıkladı. Deprem Malatya ve çevre illerde şiddetli bir şekilde hissedildi.

Yorumlar 1
vay be arkadaş 15 Ocak 2023 12:10

4,9 da şiddetli sallanıyorsak 7şiddeti depremde ben diyorum malatyada yapılan bir çok çok katlı bina yıkılır arkadaş denetim yokki inşaatlar denetlenmiyor .büyük bir depremde malatya da ki malatyanın altı sudur ve kire toprakdan oluşur birçok bina yıkılıcakdır bunun sorumlusu da inşaatlerin denetlenmemesidir.sonra çok kişi ağlıyacak ama malatya ya yazık olucak koca malatya ovası çok katlı binalarla doldu bir çok alanda her türlü meyva sebze tahil yetişdiren malatya şimdi beton enkazı. yazık yeşildenen merkezde bir bostanbaşı kısmi birde yakınca-yeşilyurt tarafı kaldı ama hızla onlarda beton canavarlarla ve rantla yeniliecek gibi duruyor.belediyeler 5-40-45 gibi vatandaşın arazisini el koyuyor zaten yazık halk da yaşlı mecbur yokki ilginecek hakkını arasın şimdi o güzelim malatyalıllar kaysı -mişmiş ağaçları altında yaşıyacakalrına hepsi betondan konservelere tıkıldılar.

Bakmadan Geçme