Kızıldaş mazbatasını aldı

31 Mart seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) yeniden Arguvan Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kızıldaş, mazbatasını alarak göreve başladı.

Malatya Adliyesinde düzenlenen törende, Kızıldaş ile belediye meclisi üyelerine mazbataları, İl Seçim Kurulu tarafından verildi. Adliye çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulunan Kızıldaş, Arguvan'a hizmet etmek için ikinci bir beş yıla başladıklarını söyledi. Kızıldaş, “Bugüne kadarki yapmış olduğumuz hizmetlerin üzerine daha fazlasını koyarak ve daha çok çalışarak hem Arguvanlılara hizmet etmek için hem de oradaki tüm hizmetleri üst düzeye çıkartmak orada yaşayan insanların yaşam kalitelerini daha yukarılara taşımak için elimizden gelen çabayı, gayreti sarf edeceğiz. Arguvanlı hemşerilerimizin bize göstermiş oldukları teveccühten dolayı onlara teşekkür ediyoruz. Arguvan kazanmıştır. Arguvan'ımızı birlikte yöneteceğiz hep birlikte sosyal demokrat belediyeciliğin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm ilkelerini kurallarını uygulayacağız. Bugüne kadar örnek olduğumuz belediyecilik anlayışını bundan sonrada sürdüreceğiz biz umuyoruz ki tüm Arguvanlı hemşerilerimiz verdikleri oydan dolayı pişman olmayacaklar. Herkesin belediye başkanı olacağız” dedi.

Arguvan'a büyük hizmetler gerçekleştirecek

Arguvanlıların hak edene, hak ettiği değeri verdiğini ifade eden CHP İl Başkanı Enver Kiraz ise, “Bugün Malatya da mutlu anlarımızdan, günlerimizden birisini yaşıyoruz. Arguvan Belediye Başkanımız beş yıl hizmet etmişti. Bu seçim döneminde de çok yüksek bir performans ortaya koydu. Bu mazbatayı sonuna kadar hak ettiğini düşünüyoruz. Yine bir kadroyla birlikte mazbatasını aldı. Arguvan adına kadrosu da burada çok güçlü bir kadrosu var. Arguvan'a büyük hizmetler gerçekleştirecekler başarılar diliyoruz. Arguvan bizim için vazgeçilmez. Dolayısıyla Arguvanlıların hak edene hak ettiği değeri verdi. Yeşilyurt belediye meclis üyelerimizde burada mazbatalarını aldılar. Yeşilyurt'taki her arkadaşımızda bize oy veren her vatandaşın, seçmenin hakkını sonuna kadar savunacaklarına inanıyorum. Mazbata denince aklımıza hemen İstanbul geliyor darısı İstanbul'un başına. Seçilen arkadaşlarımızı kutluyor bize güvenen, inanan hiç kimseyi mahcup etmeyeceğimizi ifade etmek istiyorum. Herkese hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme