Kışla Caddesi Çarşı Projesi Neden Uzadı? MTSO Başkanı Tek Tek Açıkladı!

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 6 Şubat depremlerinden etkilenen Malatya'da, Kışla Caddesi'nde bulunan esnaflara çarşı projesinin yeteri kadar anlatılmadığını ve bu yüzden sürecin uzadığını söyledi.

Özel Haber
Yorumlar 8
BASRİ GÖNÜLTAŞ 04 Temmuz 2024 17:10

TSOB Düşünce fikir ve yorumları gayet yerinde, Asıl sorun, Malatyamız hangi projeye göre şekillenecek bunu söyleyen ve gösteren yoktur, Adeta bilmece bulmacaya çevirdiler. İnşaallah Murat KURUM Bu sorunlara çözüm getirip içimizi rahatlatır. Bizleri aydınlanır.

Malatyalı Vatandaş 03 Temmuz 2024 18:38

Sadece mülkiyet sahipleri Mahkemeye verebiliyorlar Esnafın ? nı kiracı Mülkiyet sahipleri de mallarına çöküldüğü için dava açıyor Mahkeme ye gidiyor O da en doğal hakları sokak da toplamadılar dükkanlarını Çevre şehircilik de sanki kendi dükkanları kendi mülkiyetiymiş gibi davranıyor Kim razı olur bu duruma !!!

Merihen 44 03 Temmuz 2024 16:42

Yorum yazan Levent bey’e katılıyorum. Ortada saçma sapan bir taslak var bakın taslak diyorum. Öyle bir şey çizmişler akıllara zarar. Kiminin dükkanının yeri gidiyor kiminin m2 si küçülüyor, Her an değişebilir, neyin ne olduğu belli olmayan, kişilerin iş yerlerinin nerede olacağı belli olmayan bir şey. Bu resmen tabiri caize “mala çökmek”. Mahkeme kararını bilmeyenler boş yorum yapmasın lütfen. Orada kendi iş yeri olmayanlar da konuşmasın birinizin bir dükkanı orda olsa bakalım o zaman görüşünüz ne olacaktı. Bunu kendinize bi sorun. O zaman ne demek istediğimi anlarsınız. Ağır hasar olsa amenna yıkılsın zaten bunu kimse istemez. Rant sağlanmaktan öte değil.

Zafer 03 Temmuz 2024 16:21

Kışla caddesi esnafına daha önceden 2.kanal boyunda konteyner verileceği söylenseydi dava açıp süreci uzatmayacaklardı. Ancak dava açıldığında belediye papucun pahalı olduğunu anlayıp yer verdi. Mesele bundan ibaret. Sorun çözüldükten sonra Sadıkoğlu efendi kendine pay çıkarıp ahkam kesmesin. Bir de şu gerçek var. Kışla esnafı da kendileri 1sene daha kalarak inşaatların devam edeceğini zannettiler. Baktılar ki inşaatlara başlanmıyor.Mecbur kaldılar konteynere gitmeye.

Yavuz 03 Temmuz 2024 15:15

Er TV, Malatya haber, Sadıkoğlu aynı frekans dan yayındalar

Levent bedir şeyhvelioğlu 03 Temmuz 2024 14:00

Sayın sadikoglu sizin düşüncelerinize samimiyetimle katılıyorum lakin ortada onaylanmış bir proje yok biz yapacağız olacak mantığıyla bu işi yürümez ortada birinci ağız bile projenin olmadığını söylüyor doğal olarak bizlerde mahkeme sürecini başlattık ada pafta üzerinden yerimizi nerede olacağı gösterilsin ilk kazmayı biz vuralım siyasiler bürokratlar ortada yok müstahak bizlere kamu oyuna saygılarımla

Yorum 03 Temmuz 2024 11:24

Esnaf çok fazla tepki verince Devlet, kışla projesini kendi haline bıraktı. Bundan sonra yıkım da yapmaz, bina da yapmaz. Sizin dediğiniz gibi olsun, ne haliniz varsa görün diyor şu an. Bu işler böyledir. Malatyada kışla caddesi, saray mahallesi yapılmamış, harabe kalmış, yıllarca sürünmüş, devletin de umrundaydı. Bir ay önce "esnafa süre verin, kışlayı yıkmayın" diyen oda başkanı bu gün kışla projesinin niye geciktiğini sorguluyor.Geçti borun pazarı sür eşeği niğdeye.Devletin proje hevesi kaçtı. Para İstanbula İzmire gidecek maalesef.

Emir 03 Temmuz 2024 11:15

Kapı kapı da dolaşsan anlatamazsın. Karşı çıkanlar kiracı esnaf.proje çok güzel olacakmış şehir gelişecekmiş, umurlarında olmaz. Onlar, haklı olarak günlük kazançlarına bakar. İki yıl süre de versen üçüncüyü isterler.

Bakmadan Geçme