Keyifli bir maç izlettik

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 2. grupta mücadele eden Pütürge Belediyespor Teknik Direktörü Nihat Bayındır, Pazar günü oynanan Yeşilyurt Belediyespor maçında takım olarak iyi mücadele ettiklerini, futbolseverlere keyifli bir maç izlettiklerini söyledi.

Bayındır, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın kaliteli oyunculara sahip olduğunu belirterek, “Bugün çok sıcak bir ortamda top oynadık sentetik sahanın da vermiş olduğu sıcaklık ile futbolcularımız çok bunaldı. Zaman zaman da futbolcularımıza kramplar bile girdi. Ama iyi bir mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Kadromuza yeni katılan arkadaşlarımız vardı. Onların İdman durumu, tam hazır olmadıkları için zaman zaman eksik kaldık. Oyun geneline baktığımızda iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Eksiklerimizi bitireceğimize ve Pütürge'ye yakışır bir yerde ligi bitireceğimize de inanıyorum. Bu arkadaşlara da güveniyorum. Gerçekten iyi bir grup kaliteli ayaklarımız var zamana ihtiyacımız var. İnşallah iyi olur” diye konuştu.

GÖRÜŞTÜĞÜMÜZ OYUNCULAR VAR

Bayındır, transfer görüşmelerini sürdürdükleri oyuncular olduğunu belirterek, “Yönetimimizin görüştüğü oyuncular var. Bakalım hafta içerisinde şartlar uygun olursa onları da aramızda göreceğiz. Ben şuan elimizdeki oyunculara bakıyorum. Onların performanslarını nasıl yukarı çıkarırız onunla ilgili çalışıyoruz. Bakalım bu hafta ile ilgili hatalarımızı eksiklerimizi gördük. Önümüzdeki haftalarda bunları düzelteceğiz. Daha çok çalışacağız inşallah Pütürge Belediyespor'u daha iyi yere getireceğiz” dedi. Yeşilyurt Belediyespor Teknik Direktörü Hayati Palancı ise, “Aslında ilk maçın verdiği zorluğu, ilk karşılaşmada yaşadık. Ama herhalde biz biraz daha fazla yaşadık. Karşılaşmanın kardeşçe de bittiği için mutluyuz. Pütürge Belediyespor'a başarılar diliyorum. Bundan sonraki maçlarımıza bakarak yolumuza devam edeceğiz. Onlar da yollarına devam edecekler” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme