Keşke borca koymasaydı da başkanlık yapsaydı

Adil Gevrek'in Yeni Malatyaspor'a yeniden başkan olacağı iddialarıyla ilgili konuşan Yeni Malatyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Sinan Altıntop, 'Keşke Yeni Malatyaspor'u bu kadar borcun içerisine koymasaydı da başkanlığını yapsaydı' dedi.

Yeni Malatyaspor Kulüp 2. Başkanı Fırat Vuran, kulüp basın sözcüsü Sinan Altıntop ile birlikte basın açıklaması düzenledi. Toplantıda gündemdeki iddialara değinen Yeni Malatyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Sinan Altıntop, Başkan Ahmet Yaman'ın Adil Gevrekle görüştüğüne değinerek "Keşke Yeni Malatyaspor'u bu kadar borcun içerisine koymasaydı da başkanlığını yapsaydı" dedi.

Yeni Malatyaspor'un mevcut yönetiminin yönetimi eski başkan Adil Gevrek'e bırakacağı iddialarına da değinen Altıntop, “Adil Beyin gelip gelmeyeceği, taliplerin olduğu söylentileri çok fazla bizde şaşkınlık içinde takip ediyoruz. Bu takımı Adil Beyden sonra kimse sahiplenmezken, Ahmet Yaman yönetimi olarak takıma sahip çıktık. 56 milyon giderin 28 milyonu bizim yönetimimiz tarafından harcandı. Adil Bey ile alakalı söylenti var, keşke Yeni Malatyaspor'u bu kadar borcun içerisine koymasaydı da başkanlığını yapsaydı. Sosyal medyada girişimlerinin olduğunu duyuyoruz. İsteyen herkes aday olabilir. Takıma ciddi katkı sağlayıp, problemleri çözebilecek kim olursa buyursun gelsin. Biz koltuk sevdalısı değiliz. Merak ediyoruz Adil Bey gelip ne yapacak? Takımı böyle bırakıp arkasını dönüp gidip sonrada gelip ‘Ben bu kulübün kurtarıcısıyım' diye çıkması bizi şaşırtıyor” dedi.

Bakmadan Geçme