Karaman adaylığını açıkladı

13 Martta yapılacak olan Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya İl Başkanlığı'na işadamı Abdulvahap Karaman, adaylığını açıkladı. Karaman, Malatya'da Büyük Birlik Partisini, hak ettiği yere getirmek ve milletimize hizmet etmek için çok güçlü bir ekip oluşturarak bu çalışmalara başladıklarını söyledi.

BBP Malatya İl Başkanlığı için yarış başladı. Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici 'nin katılacağı 13 Mart 2022'de gerçekleştirilecek seçim için Malatyalı İşadamı Abdulvahap Karaman adaylığını düzenlediği basın toplantısı ile duyurdu.

Malatya'ya hizmet için çalışacağız

Karaman, yaptığı açıklamada, Muhsin Yazıcıoğlu'nun "Zulüm Azrail olsa da hep Hakk'ı tutacağım. Mukaddes davalarda ölüm bile güzeldir" sözünü kendilerine düstur edindiklerini belirterek, "Muhsin başkanımızın bize bıraktığı ilkeler çerçevesinde bu davaya gönül vermiş çalışma arkadaşlarımızla mensubu bulunduğum Büyük Birlik Partisinin Malatya İl Başkanlığı için adaylık çalışmamı başlatmış bulunmaktayım. İnsanlık tarihinin en kadim şehirlerinden biri olan Malatya'mızda Büyük Birlik Partimizi hak ettiği yere getirmek ve milletimize hizmet etmek için gece gündüz demeden her platformda, sonuna kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu süreçte çok güçlü bir ekip oluşturarak bu çalışmalarımıza başladık. Yönetimimizde bulunan arkadaşlarımız gerçekten bu davaya gönül vermiş hepsi birbirinden kıymetli arkadaşlarımızdır. Siz değerli basın mensuplarının önünde bu kutlu yolda beni tek bırakmayıp bana ve davamıza inandıkları için hepsine çok teşekkür ederim. Yapılacak kongremizin sonucunda delegelerimiz takdirini bizden yana kullanırlarsa çalışma arkadaşlarım ile mücadelemizi sonuna kadar güçlü bir şekilde sürdüreceğiz" diye konuştu.

Bakmadan Geçme