Kaplan'dan Gevrek'e Sert Eleştiriler! Samimi Değil....

Yeni Malatyaspor Taraftar Derneği Başkanı Serdar Kaplan, kulübün olağanüstü genel kurulunda yaşanan olaylarla ilgili sert bir açıklamada bulundu.

TAKİP ET

Yeni Malatyaspor Taraftar Derneği (DEREBEYLERİ) Başkanı Serdar Kaplan, kulübün olağanüstü genel kurulunda yaşanan olaylarla ilgili sert bir açıklamada bulundu.

Kaplan, eski başkan Adil Gevrek'i hedef alarak, kongrede yapılan konuşmalarda kendisinin itibarsızlaştırılmaya çalışıldığını ve bu durumun kabul edilemez olduğunu belirtti. Gevrek'in "sokaktaki vatandaşlar beni seviyor" şeklindeki iddiasını da samimi bulmadığını ifade etti.

Yıllarca kulüp için özveriyle çalıştıklarını belirten Kaplan, Gevrek'in kendini masum gösterme çabalarının komik olduğunu söyledi. Malatya sokaklarının ve taraftarların her zaman kulübün yanında olduğunu vurgulayan Kaplan, Gevrek'e ve ona destek verenlere karşı net bir duruş sergilediklerini ifade etti.

Kongrede yaşanan olaylarda taraftarlara yönelik yapılan tehditlere de değinen Kaplan, bu duruma karşı sessiz kalmayan herkesi kınadı. Özellikle gözaltına alınan taraftarlar için gösterdiği çabadan dolayı Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu'na teşekkür etti.

Özel Haber

Bakmadan Geçme