İnönü Üniversitesi Personel Alacak! Başvurular Başladı...

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre İnönü Üniversitesi çeşitli birimlerde görevlendirmek üzere öğretim üyesi alımı gerçekleştirecek.

TAKİP ET

İnönü Üniversitesi Rektörlüğünce öğretim üyesi alımı yapılacak. Toplam 13 Fakültede alım yapılacağı açıklandı. Peki Hangi Fakülteler kaç personel alacak? Son başvuru tarihi ne zaman? Başvuru koşulları ne? Detaylar haberimizde…

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre 13 fakültede 75 Öğretim Üyesi alımı gerçekleştirecek. Yayımlanan karara göre bu alımlar için başvurular 24 Haziran 2024'te başlayıp, 8 Temmuz 2024'te sona erecek.

Yayınlanan ilana göre başvuruda bulunacak olan adayların sadece bir ana bilim dalına müracaat edebileceği ve birden fazla kadroya başvuru yapmaları dahilinde, adayın tüm başvurularının geçersiz sayılacağı açıklandı.

Başvuruların şahsen veya posta yoluyla yapılacağı belirtilirken, postada yaşanabilecek gecikmelerden Üniversitenin sorumlu olmayacağı bildirildi. Ayrıca ilan edilen kadro unvanlarının üstü unvanında olup alt ünvanlı kadrolara yapılacak olan başvuruların da geçersiz sayılacağı açıklandı.

Profesör kadrolarına başvuracak adayların, başvurdukları bölüm ve ana bilim dalını belirttiği Akademik Kadrolara Ait Başvuru Formuna, özgeçmişini, bilimsel eserlerini ve yayınlarını, kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, icralarını ve bunlara ilişkin dokümanı başlıca araştırma eserini, eğitim-öğretim faaliyetlerini, üniversiteye katkılarını, impact faktörü raporumu. H indeksi raporunu, puanlama tablosunu, öğrenim belgelerini başta olmak üzere birçok detay olan fiziki dosyanın Personel Daire Başkanlığına teslim edilmesi gerektiği açıklandı.

Aynı şekilde Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi kadroları içinde belli başlı şartlar koyuldu.

Detaylar için tıklayınız

Özel Haber

Bakmadan Geçme