İnönü Üniversitesi dükkan kiralayacak

İnönü Üniversitesi Rektörlüğü, Turgut Özal Tıp Merkezi yerleşkesinde bulunan mülkiyeti kendisine ait olan alışveriş merkezi içerisindeki iki işyerinin kiraya verileceğini duyurdu. 

Malatya İnönü Üniversitesi mülkiyetinin kendisine ait olan Turgut Özal Tıp Merkezi yerleşkesinde bulunan 2 adet işyerini “Açık Teklif Usulü” ile tahmini olarak 113 bin TL yıllık kira bedeli ile kiraya verileceğini açıkladı.
İLAN GOV. TR'de yer alan ilana göre, 58 metrekarelik taşınmazların 8 nolu işyerinin kuru temizleme mağazası yeri olarak, b. 12 nolu iş yeri ise Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından çıkarılan ve 15.05.2014 tarih ve 29001 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Tıbbi Cihaz Satış, Reklam ve Tanıtım Yönetmeliği kapsamındaki tıbbi cihazlar hariç olmak üzere Hasta ve Hastane Ürünlerini içeren tıbbi malzeme satış yeri olarak yer kiralama ihalesi yapılacaktır. İnönü Üniversitesi'nin 3 yıllığına kiraya verdiği işyerleri için 21 Ağustos 2023 tarihinde İnönü Üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Toplantı Salonunda 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45. maddesi ile İnönü Üniversitesi Taşınmazlarının İdaresi Hakkındaki Yönetmelik'in 34. maddesine göre “Açık Teklif Usulü” ile kiraya verilecektir.

Bakmadan Geçme