'İki yılda depremin izlerini sileceğiz'

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, 'İki yıl sonra Malatya'da depremin izlerini büyük oranda bitirmiş olacağız' dedi.

TAKİP ET

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit Manas Konteyner kenti ziyaret etti.

AFAD'ın konteyner kentlerde kendi görev alanına düşen konularda çok iyi çalıştığını belirten Geçit, “Vatandaşlarımızın yaşadığı ufak tefek sıkıntılar var, bunlar da en kısa sürede çözülecek” dedi.


Malatya'da depremin izlerini 2 yılda büyük ölçüde sileceklerini vurgulayan Geçit, şunları söyledi: “Manas konteyner kentimizi ziyaret ettik. Aday gösterildikten sonra buraya yaptığımız ikinci ziyaret. Onlara ilk ziyaretimizde AFAD müdürümüzle birlikte Şubat ayında ikinci kez ziyaret edeceğimize dair söz vermiştik. AFAD İl Müdürümüz Ali Bey ile birlikte ziyaret ettik. Burada gördüğümüz şey şu ki AFAD burada iyi çalışıyor. Vatandaşlarımızın AFAD'ın görev alanına giren konularda büyük ölçüde sorunu yok. Ufak tefek bazı sorunlar var ama onlar da en kısa sürede çözülecek. Merkezi hükümetimizin başlattığı konut çalışmasıyla inşallah en geç iki yıl içinde buradaki vatandaşlarımız konutlarına yerleşmiş olacak. Dün Çevre ve Şehircilik Bakanımız bu sözü ifade etmişti. İki yıl sonra Malatya'da depremin izlerini büyük oranda bitirmiş olacağız. İki yıl içinde Malatya'yı büyük oranda ayağa kaldırmış olacağız.”

Yorumlar 1
Adem 01 Mart 2024 03:16

Herkes son sürat sallıyor.İlhan Hocanın emeği zaten bu toplum için inkar edilemez.ancak biri 2 yıl diyor.öteki bir kaç diyor.velhasıl işimiz çok zor.

Bakmadan Geçme