Her şey tamam bir reklam eksik

6 Şubatta Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerde ağır hasar alan Malatya'nın Bostanbaşı bölgesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından reklam panolarına 'Yastayız' yazısı tepkilere yol açtı. Vatandaşlar, 'On binlerce insanın evsiz kaldığı tarım arazisine 12 kat imar verildiği Malatya Bostanbaşın'da Başkan her şeyi yoluna koymuş' yorumunda bulundular.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde yaşanan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler, Malatya'da da büyük yıkıma yol açtı. Güneydoğu bölgesini sarsan depremin en çok etkilediği illerden biri olan Malatya'da on binlerce insan evsiz kalıp soğuk kış günlerinde çadır bulamazken, Malatya Büyükşehir Belediyesinin Bostanbaşın'da bulunan reklam panosuna yas ilanı vermesi tepkilere yol açtı.

Başkan her şeyi yoluna koymuş

Özellikle sosyal medyada vatandaşlar, ‘Süpeeerr! On binlerce insanın evsiz kaldığı tarım arazisine 12 kat imar verildiği Malatya Bostanbaşın'da Başkan her şeyi yoluna koymuş. Bu hengamede panoya reklam vererek. Şaka gibi sanki panoya bakacak insan kaldı da!İşte slogan siyaseti. İşte yerel yönetim"! yorumunda bulundu.

Yorumlar 9
Adalet Gelse 22 Mayıs 2023 19:41

Bostanlığa 15 katli imar izni ile tüm Malatyalilari evsiz bıraktılar

Malatyalı 26 Şubat 2023 18:46

Selahattin Gürkan malatyaya gelmiş geçmiş en kötü belediye başkanıdır. Akparti içine konulmuş truva atıdır. Reisi yok etmek için uğraşıyor. Çok yazık oldu malatyaya.

Metin 26 Şubat 2023 12:35

Bu yavşaklardan başka ne beklenirdi

Yusuf 26 Şubat 2023 11:08

Öğretmenden belediye başkanı olursa bu zat nerden bukadr güç alıyor ama bir şekilde kaç dönemdir yöneticilik yapıyor parti arkasından aldığı oyu kendi alıyormuş gibi tavırları var bağımsız aday olsun 50 oyu geçmez ailesi dahi vermez nursuz bir adam çek elini artık bu memleketin üstünden Allaha havale ediyorum seni ve senin takımını

mustafa44 26 Şubat 2023 08:34

Günlerdir fidanlıktaki çadır kentteyim bu zatın bir kere çadırkente uğradığını görmedim. Bunca acı ve yıkımın olduğu bu dönemde hala raketlere reklam koyarak duygularımızla dalga geçen ve israftan vazgeçmeyen bu vasıfsızın belediye başkanımız olmasından utanç duyuyorum. Derhal bu adamın o makamdan uzaklaştırılması şarttır. Biz can derdiyken bu show peşinde koşuyor. Malatya net olarak yaptığınız bu haberden ve sesimiz olmanızdan dolayı sizlere teşekkür ederim.

meraşlı ökkeş 25 Şubat 2023 22:21

belediye de cemal akın ahmet çakır sellatin efendi size sesleniyorum hepinizde istasyon kavşağında başlayarak karakavak fahri kayahan bostanbaşı semtlerinin zemini alivyon malzeme olduğunu biliyordunuz. rant uğruna bu kadar insanın günahına girdiniz vebalini aldınız bir daire almak için faiz ödedi yemesinde kıstı sonuç sizin aç gözlülüğünüz herkesi perişan etti vekilleride katmıyorum daha yazıktır günahtır rahat uyuyun beyler tabi ALLAH BELANIZI VERMESE İŞİNİZ İŞ ADİLER

Mehmet Duman 25 Şubat 2023 18:07

Kesinlikle soruşturma başlatılmalı. Bu kadar yüzsüzlük olamaz. Hiçbir pişmanlığım yok, diyor.

Murat 25 Şubat 2023 13:51

Ahlaksız adamlar bu kadar yüksek kata izin verdiniz ama birinizin adı geçmiyor. İhale müteahhitlerde kaldı. Yazık yazık. Cemal akının kaç dönüm yeri vardı bostanbaşında?? Yada diğer belediye başkanların?

Eyüp 25 Şubat 2023 13:40

Kesin vekil adayı olacaktır

Bakmadan Geçme