Hakemlik kursu tamamlandı

Türkiye Oryantiring Federasyonu Aday Hakem Kursu, 11- 12 Haziran tarihlerinde Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde gerçekleştirildi. İki günlük teorik ve uygulamalı eğitimin ardından sınava alınan 52 hakem adayı başarılı oldu.

Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından Malatya'da 11- 12 Haziran tarihlerinde düzenlenen Aday Hakem Kursu tamamlandı. İki günlük teorik ve uygulamalı eğitimin ardından sınava alınan hakem adaylarının tamamı başarılı oldu. Kursun tamamlanmasının ardından açıklamalarda bulunan Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Muhammet Kemal Gülşen, “Başta Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanımız Sayın Prof. Tekin Çolakoğlu olmak üzere Merkez hakem Kurulu Başkanı Köksal Aksoy olmak üzere, iki gün bizlere günlük eğitim veren Türkiye Oryantring Federasyonu Şefi İrfan Kandemir, Merkez hakem kurulu İbrahim BİRİÇİK, Uluslararası hakem Ahmet Güneşdoğdu ve Uluslararası hakem Bülent Koç hocalarımıza ve aday hakem hocalarımıza teşekkür ederiz. Malatya olarak, 52 aday hakem kursiyeri katılımı ile başarılara imza atmaya devam ediyoruz” dedi.

Malatya'mız için canla başla çalışalım

Türkiye Oryantiring Federasyonu adına konuşan Merkez Hakem Kurulu İbrahim Biricik, kendisinin de bir Malatyalı olduğunu anımsatarak, “Malatyalı hemşeriniz olarak sizler ile gurur duyuyorum. Malatya'mız her geçen gün büyük başarılara imza atmaktadır. Uzakta da olsa bir gönlüm, Malatya da olup İlimizde yapılan Oryantiring faaliyetlerini yakından takip ediyorum. Memleketimde eğitmen olarak kurs vermek gurur verici. Bizler Türkiye Oryantiring Federasyonu ailesi olarak her zaman sizlerin yanınızdayız. Yeter ki hep bir olalım ülkemiz ve Malatya'mız için canla başla çalışalım. Tüm kursiyer arkadaşlarımızı tebrik eder yeni görevlerinde başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme