Hak sahipliğine itiraz edecekler dikkat!

Asrın felaketi olarak bilinen depremlerde yüz binlerce konutun hasar alarak kullanılamaz hale geldiği Malatya'da hak sahipliği sonuçlar açıklanmaya devam ediyor. Sonuçlara itiraz etmek isteyen vatandaşlar AFAD İl Müdürlüğüne gitmeden de itiraz edebilir. Detaylar haberimizde.. 

6 Şubat depremlerinde konutlarını ve iş yerlerini kaybeden vatandaşların yeniden konut ve iş yeri sahibi olmaları amacıyla başlatılan hak sahipliğinde sonuçlar açıklanmaya devam ediyor. Son olarak Yeşilyurt ilçesinde hak sahipliği sonuçları açıklandı.Peki hak sahipliği için vatandaşlar nasıl bir yol izleyecek ?

Hak sahipliği başvuruları reddedilen vatandaşlar itiraz için AFAD'ın yolunu tutarken AFAD İl Müdürlüğüne gitmeden vatandaşlara kolaylık amacıyla Yeşilyurt Kaymakamlığında da bulunan AFAD burösuna itiraz başvurularını alacağı öğrenildi.

Yorumlar 1
Ahmet Tuncay Bozdağ 20 Ekim 2023 11:16

Benim burom hak sahipliği reddetti adreste han olmasına rağmen bina gözüküyor bununda kim yaptı bilmiyorum şimdi İstanbul dayım Malatya ya gelmeden nasıl bir yol izleyip burada itiraz edebilirim yardımcı olursanız sevinirim selamlar saygılar sunarım

Bakmadan Geçme