Güvenlik Korucusu da Uyuşturucu Taciri Çıktı!

Malatya'nın Pütürge ilçesinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, 11,5 kilogram kubar esrar, kenevir ve ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

TAKİP ET

Malatya'nın Pütürge ilçesinde jandarma ekiplerince gerçekleştirilen başarılı bir operasyonla, uyuşturucu madde imalatı ve ticaretine darbe vuruldu. Malatya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ile Pütürge İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği operasyonda, 11,5 kilogram kubar esrar maddesi, 12 adet sentetik ecza hapı, 100 kök kenevir bitkisi ve 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, Pütürge ilçesine bağlı Tepehan Mahallesi'nde uyuşturucu madde imalatı ve ticareti yapılacağına dair istihbari bilgi alan jandarma ekipleri, Cumhuriyet Savcılığı'ndan alınan arama kararı ile operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında, V.D. (34) ve güvenlik korucusu olan O.D. (32) isimli şahısların ev ve bahçelerinde yapılan aramalarda uyuşturucu ve silahlar ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak Pütürge Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı doğrultusunda soruşturma başlatılırken, V.D. ve O.D. gözaltına alındı. Güvenlik korucusunun da şüpheli olarak gözaltına alındığı olayda, ele geçirilen maddeler ve delillerin detaylı incelemesi sürüyor. Jandarma ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele kapsamındaki çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Bakmadan Geçme