Gürkan, Malatya için dengeydi

Malatya Büyükşehir Belediyesinin 2024 Şubat ayı ilk Meclis toplantısı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda söz alan Malatya Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi ve CHP Grup Başkanı Günnur Tabel, 'Selahattin Başkanım siz Malatya'da ve belediye meclisinde bir dengeydiniz' dedi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi 2024 yılı Şubat ayı ilk meclis toplantısı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan başkanlığında Büyükşehir Meclis Salonunda gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlanan toplantıda gündeme dair açıklamalarda bulunan Malatya Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi ve CHP Grup Başkanı Günnur Tabel, Selahattin Gürkan için, " Malatya'da ve belediye meclisinde bir dengeydiniz' açıklamasını yaptı.

Bize sahip çıktınız

Malatya Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi ve CHP Grup Başkanı Günnur Tabel, "Selahattin Başkanım siz Malatya'da ve belediye meclisinde bir dengeydiniz. 5 yıldır beraber görev yapıyoruz. Bunlar muhalefet bunlar ne anlar demeden bize sahip çıktınız. Bu sayede bu meclisteki bütün çalışma arkadaşlarımız güzel iletişimler kurduk. 5 yıldır imar komisyonundayım. En ufak bir şekilde dahil olmadınız ve her gördüğünüzde, "Günnur hanım elinizi vicdanınıza koyun ve adaletli davranın" dediniz. Bunun içinde ayrıca teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme