Gri Koç'tan Yeşilyurtlu Öğrencilere Sınav Taktikleri

Yeşilyurt Belediyesi'nin düzenlediği 'Sınav Kazandıran Taktikler' seminerinde, Eğitimci-Yazar Gökhan Müftüoğlu öğrencilere sınav hazırlığı, etkili çalışma yöntemleri ve motivasyon konularında önemli bilgiler verdi. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte sınavlara dair başarı stratejileri konuşuldu.

Yeşilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen “Sınav Kazandıran Taktikler” seminerinde, Türkiye genelinde “Gri Koç” olarak tanınan Eğitimci-Yazar Gökhan Müftüoğlu, Malatya'lı öğrencilerle buluştu. Yeşilyurt Belediyesi'nin Kongre ve Kültür Merkezi Kemal Sunal Salonunda düzenlenen seminere gençler yoğun ilgi gösterdi.

Eğitimci-Yazar Gökhan Müftüoğlu, sınavlara hazırlık, stres yönetimi, etkili çalışma ve zaman planlaması konularında önemli tavsiyelerde bulundu. Yaklaşık iki saat süren seminerde Müftüoğlu, gençlerin motivasyonlarını artıracak bilgiler verirken, sınavlara yönelik etkili çalışma teknikleriyle ilgili önerilerde bulundu. Gençlerin sorularını da yanıtlayan Müftüoğlu, planlı ve disiplinli çalışmanın başarının anahtarı olduğunu vurguladı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, seminere katılan Müftüoğlu'na teşekkür ederek, gençlerin sınav sürecinde moral ve motivasyonlarını artıracak bu tür etkinliklerin devam edeceğini söyledi. Başkan Geçit, “Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Onlara her türlü desteği sunmak için çalışıyoruz. Eğitim hayatlarına katkı sağlamak adına ücretsiz YKS ve LGS kurslarını başlattık. Mücadelenizden vazgeçmeyin, başarının anahtarı disiplinli ve planlı çalışmaktır” dedi.

Etkinliğe katılan öğrenciler ise seminerin son derece faydalı olduğunu belirterek Yeşilyurt Belediyesi'ne teşekkür etti.

Bakmadan Geçme