Gevrek, Ekşi ile ne görüştü?

6 Şubat 2023'te Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında ligden çekilen ve uzun süredir maç yapılmayan Yeni Malatyaspor'un stadyumu, yeni sezon için bakım ve onarıma alınmıştı. Yeni Malatyaspor yönetiminin maçlarını Elazığ Atatürk Stadyumu'nda oynamak için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüştüğü iddia edildi.

TAKİP ET

Lig ekibi Yeni Malatyaspor'un maçlarını oynadığı Yeni Malatya Stadyumu, depremler sonrası takımın ligden çekilmesiyle boş kaldı.Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılacak bakım-onarım çalışmalarıyla stadyumun yeni sezonda maç oynanabilir hale getirileceği belirtilmişti. Elazığ Hakimiyet Gazetesinde yer alan habere göre, Yeni Malatyaspor yönetimi gelecek sezon maçlarını Elazığ'da oynamak için TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile bir görüşme gerçekleştirdi. Yönetimin bu teklifte bulunduğu, ancak TFF'nin bu duruma sıcak bakmadığı iddia edildi.
Elazığ Hakimiyetten yer alan haberde, “200 milyonluk yatırımla hizmete giren devasa stadyum için herhangi bir faaliyetin yapılmaması Malatyaspor taraftarları arasında endişe yaratmaya devam ediyor. Sarı-Kırmızılı yönetimin, gelecek sezon maçlarını nerede oynayacakları konusunda girişimlerini sıklaştırdığı öğrenilirken, Malatyaspor'un listesinin başında Elazığ Atatürk Stadyumu bulunduğu spor servisimize gelen bilgiler arasında. Malatyaspor Yönetiminin Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ekşi ile bir görüşme gerçekleştirdiği, maçlarını yeni sezonda Elazığ'da oynamak için teklifte bulunduğunu ancak Türkiye Futbol Federasyonun konuya sıcak bakmadığı spor servisimize gelen bilgiler arasında.” İfadelerine yer verildi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme