'Gevrek derhal istifa etmeli'

Yıllardır deplasmanlarda zorlu koşullarda mücadele eden Malatyaspor camiasının sesi olan, Malatya futbolunun emekçileri, Adil Gevrek'e yönelik sert eleştirilerde bulundu. Adil Gevrek'in memleket genelinde kabul görmediğini ve kendi yönetimi içerisinde bile destek bulamadığını söylediler. 

Takıma zarar vermesine müsaade etmeyeceğiz

Adil Gevrek'in kişisel menfaatleri doğrultusunda hareket ettiğini iddia eden Malatya futbolunun emekçileri, ona destek verenleri de aynı kefeye koyacaklarını ifade ettiler. Futbolun emekçileri, Gevrek'in şeffaflıktan uzak durduğunu ve yalnızca ziyaretlerde fotoğraf paylaşarak kendini aklama çalıştığını ve takıma zarar verdiğini ileri sürdüler. Adil Gevrek'in istifa etmesi gerektiğini belirten emekçiler, "Kendi yapısından vazgeçebilir, o bizi ilgilendirmez ama takıma zarar vermeye devam etmesine asla müsaade etmeyeceğiz" diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Özel Haber
Yorumlar 2
Osman 31 Mayıs 2024 09:08

Dünün naylon faturacisi tefeci bu günün kulüp başkanı siz bence kulüp başkanı olmadan önceki geçmişine bir bakın kac garibanın canini yaktı bir inceleyin

Mert44 30 Mayıs 2024 05:39

Kesinlikle katılıyorum adil malatyada bile durmasın ne yuzle halen baskanlik yapiyor bu adam.

Bakmadan Geçme