Gençlik ve Spor Bakanı Malatya'ya geliyor!

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Malatya'da devam eden projeleri yerinde görmek ve incelemek amacıyla Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın Ocak 2024'te Malatya'ya ziyaret edeceğini duyurdu.

TAKİP ET

6 Şubat depremlerinde büyük yıkıma uğrayan Malatya'da, şehri yeniden ayağa kaldırmak amacıyla çalışmalar devam ediyor. AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın Ocak 2024'te Malatya'yı ziyaret edeceğini ve kentte devam eden projelerle ilgili incelemelerde bulunacağını belirtti.

Ölmeztoprak,” Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile olan görüşmemizde, Malatya'mız özelinde yapılan ve devam eden yatırımların 2024 Bayındırlık birim fiyatları esas alınarak revize programlarla kesintiye uğramadan devam edeceği ve yatırımlar açısından öncelleneceğimiz bilgisiyle birlikte Malatya'mıza, gençlik ve spor alanında yapılacak olan projeleri incelemek üzere, ocak ayında ziyaretleri olacaktır. Her şey Malatya'mız ve değerli hemşehrilerimiz için” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme